Μια λειτουργία παιχνιδιού 5v5, νέα όπλα και ικανότητες είναι βέβαιο ότι θα φέρουν ακόμα περισσότερο χάος στην αρένα του The Finals.

Το The Finals, ένα παιχνίδι σκοποβολής πρώτου προσώπου, μπαίνει στη δεύτερη σεζόν του αργότερα αυτή την εβδομάδα που εισάγει μια νέα λειτουργία παιχνιδιού 5v5, περισσότερα όπλα, νέες ικανότητες και ακόμη και ιδιωτικούς αγώνες. Είναι μια μεγάλη ενημέρωση για ένα δημοφιλές παιχνίδι που επικεντρώνεται σε ένα καταστρεπτό περιβάλλον.

Το Power Shift, η νέα λειτουργία παιχνιδιού 5v5, είναι ίσως η μεγαλύτερη αλλαγή, που βλέπει δύο ομάδες παικτών να παλεύουν για να ελέγξουν μια πλατφόρμα (πολύ King of the Hill) για να κερδίσουν πόντους. Η ίδια η πλατφόρμα θα σκίσει το περιβάλλον και μπορεί να ταλαντευτεί από αντικείμενα και ικανότητες. Σε αυτή τη λειτουργία, οι παίκτες μπορούν ακόμη και να κάνουν εναλλαγή μεταξύ ελαφριάς, μεσαίας και βαριάς κατασκευής για να ανταγωνιστούν καλύτερα την εχθρική ομάδα.
Μιλώντας για τις τρεις διαφορετικές κατηγορίες, το Embark Studios εισάγει νέα όπλα και ικανότητες για τις ελαφριές, μεσαίες και βαριές κατηγορίες. Υπάρχει ένας συνδυασμός ικανοτήτων εδώ που είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν εντελώς νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με αυτό το καταστροφικό περιβάλλον.

Δείτε επίσης: Overwatch 2 Ανακοινώνει Συνεργασία με το Θρυλικό Anime Cowboy Bebop

Οι παίκτες που επιλέγουν τη μεσαία κατηγορία θα έχουν πρόσβαση σε μια νέα δυνατότητα Αποϋλοποίησης που σας επιτρέπει να διαγράφετε προσωρινά τοίχους ή οροφές, επιτρέποντάς σας να πυροβολείτε μέσα από περιοχές πριν κλείσετε την τρύπα που δημιουργήσατε. Τα μέσα θα λάβουν επίσης ένα νέο εργαλείο Data Reshaper που σας επιτρέπει να αλλάζετε τις εχθρικές νάρκες σε καρέκλες ή τους εχθρικούς πυργίσκους σε τραπέζι — ένας καλός τρόπος για να αποκλείσετε τις άμυνες.

Δείτε ακόμα: Ανακάλυψη πιθανού DLC μέσω των debug μενού του Spider-Man 2

Τα Heavy αποκτούν έναν κύβο κατά της βαρύτητας που χειρίζεται τη βαρύτητα, έτσι ώστε οτιδήποτε βρίσκεται μέσα του να αρχίσει αμέσως να επιπλέει. Και ναι, αυτό περιλαμβάνει το κουτί εξαργύρωσης, οπότε αυτό θα κάνει την κλοπή των μετρητών ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Τα Lights αποκτούν μια αναπτυσσόμενη πύλη Gateway, που σας επιτρέπει να μεταφέρετε γρήγορα μεταξύ δύο τοποθεσιών. Ωστόσο, οποιοσδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των εχθρών, μπορεί να χρησιμοποιήσει την πύλη.
Τα νέα όπλα περιλαμβάνουν ένα πιστόλι μηχανής ριπής πυρκαγιάς 93R για φώτα, ένα επιθετικό τουφέκι ριπής FAMAS για μέντιουμ και ένα κυνηγετικό όπλο KS-23 για βαριά.

Το θέμα για τη 2η σεζόν είναι ότι η εκπομπή του παιχνιδιού έχει χακαριστεί από τη συλλογή των χάκερ του CNS. Ένας κομψός χάρτης πόλης σε στυλ νέον προστέθηκε στο παιχνίδι, ο οποίος περιλαμβάνει αιωρούμενη γεωμετρία για να ανακατεύει τον τρόπο με τον οποίο παρκάρετε στην αρένα.

Δείτε επίσης: Το Final Fantasy 14 κυκλοφορεί επίσημα στα Xbox Series X/S

Για όσους ελπίζουν να δουν μια ακόμα πιο ανταγωνιστική πλευρά των Τελικών, τα Embark Studios εισάγουν ιδιωτικούς αγώνες στη σεζόν 2. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τουρνουά LAN ή απλά προσαρμοσμένα τουρνουά γενικά. Υπάρχει επίσης ένα νέο Σύστημα League για παιχνίδι κατάταξης, με ανταμοιβές και σύστημα εξέλιξης σταδιοδρομίας.

Η 2η σεζόν του The Finals κυκλοφορεί στις 14 Μαρτίου για PC, Xbox Series S / X και PlayStation 5.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com