Σοκ έχει προκαλέσει στον χώρο των social media ο θάνατος του TikToker Tzane, ενώ βρισκόταν στην Ιταλία.

Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Roghudi Vecchio της Ιταλίας, όπου ο Tzane βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα.

Ο Κρις Κόγιας, γνωστός youtuber και φίλος του TikToker Tzane, επιβεβαίωσε το γεγονός μέσω ανάρτησης στα social media και εξέφρασε τη θλίψη του για το συμβάν, γράφοντας:

«Δυστυχώς, ο Tzane δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη».

Επιπλέον ο Αλέξανδρος Κοψιάλης επιβεβαίωσε την είδηση μέσω ανάρτησης στο Instagram, επισημαίνοντας πως δεν πρόκειται για αστείο και ενθαρρύνοντας τους followers του να προσευχηθούν για την ψυχή του εκλιπόντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, ο Tzane επισκέφτηκε το εγκαταλελειμμένο χωριό με σκοπό να το εξερευνήσει και να περάσει χρόνο με την παρέα του. Το περιστατικό φαινόταν ότι είχε στοιχεία ατυχήματος, καθώς το μπαλκόνι από όπου έπεσε ο Tzane, όχι μόνο δεν είχε κάγκελα, αλλά από κάτω υπήρχε και κενό.

Δείτε περισσότερα: Απεβίωσε ο Akira Toriyama, ο δημιουργός του Dragon Ball

Ο Tzane μάλιστα είχε μια σημαντική παρουσία στο TikTok με περίπου 57.000 followers, οι οποίοι αντιμετωπίζουν με δυσκολία τον θάνατό του.

Μετά την επιβεβαίωση της δυσάρεστης είδησης από τους φίλους και συνεργάτες του, ο θάνατος του Tzane προκάλεσε συναισθήματα θλίψης στα social media, με πολλούς χρήστες να εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένειά του και στους φίλους του.