Το εξαιρετικά NSFW εμφανισιακό δέρμα του Stellar Blade κάνει το action-RPG πολύ πιο δύσκολο αν είστε αρκετά “down bad” για να το εξοπλίσετε.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Sony αφαίρεσε γρήγορα ένα δοκιμαστικό του Stellar Blade από το PSN κατάστημα μετά την πρόωρη διάθεσή του. Μερικοί άνθρωποι κατάφεραν ακόμα να το δοκιμάσουν, οδηγώντας στην ανακάλυψη ολοκαίνουργιων εμφανισιακών δερμάτων για την πρωταγωνίστρια Eve. Ένα από αυτά, που ονομάζεται “Skin Suit”, έχει γρήγορα αποκτήσει μια αφοσιωμένη οπαδική βάση στο Twitter, για να το θέσουμε με επιείκεια.

Δείτε επίσης: Τα νέα παιχνίδια του Μαρτίου 2024 στο PlayStation Plus

Όπως επισημαίνει το Automaton Media, το Skin Suit έχει μια ενδιαφέρουσα περιγραφή. Όταν εξοπλιστεί, το δέρμα απενεργοποιεί πλήρως τη δυνατότητα ασπίδας της Eve στο παιχνίδι, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε λιγότερη προστασία στο παιχνίδι για την Eve όταν χρησιμοποιείτε το Skin Suit και έτσι θα καθίσταστε πιο ευάλωτοι.

“Τα δέρματα είναι ενδυμασίες που κατασκευάζονται από τη Μητέρα Σφαίρα,” αναφέρει περαιτέρω η περιγραφή του Skin Suit για την Eve. “Καλύπτουν το σώμα του μέλους της Αεροπορικής Ομάδας

και αναπτύσσονται μόνα τους, ή επεκτείνονται και συρρικνώνονται ανάλογα με την κατάσταση. Αλλιώς, είναι σαν ζωντανό δέρμα.”

Δείτε ακόμα: Το THE FINALS αποκτά νέο χάρτη, όπλα και gadget στη σεζόν 2

Η έλλειψη ασπίδας για το Skin Suit είναι απόλυτα λογική – αν απαλλαγείτε από όλα τα ρούχα σας, θα παραμείνετε πιο ευάλωτοι. Θυμίζει ελαφρώς τη δυνατότητα αυτοκαταστροφής από το Nier: Automata, όπου η πρωταγωνίστρια 2B θα μπορούσε να αφαιρέσει τη φούστα της, αλλά η υγεία της θα έπεφτε στο ένα σημείο.

Το Stellar Blade κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα στις 26 Απριλίου ως αποκλειστικό για το PS5. Διαβάστε την πλήρη συνέντευξη μας με τον σκηνοθέτη του παιχνιδιού για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς είναι κρυφά ένα πλήρες RPG χάρη στις επιλογές προσαρμογής για την Eve.

Πηγή πληροφοριών: gamesradar.com