Το PhonePe, μια εφαρμογή βασισμένη στο UPI, διευκολύνει τις άνετες μεταφορές χρημάτων από τον τραπεζικό λογαριασμό σας χωρίς να μοιράζεστε ευαίσθητες πληροφορίες. Μπορείτε όμως να προσθέσετε πολλαπλούς τραπεζικούς λογαριασμούς στο PhοnePe; Η απάντηση είναι ναι, το PhonePe προσφέρει την ευκολία να συνδέσετε πολλαπλούς τραπεζικούς λογαριασμούς μέσα από την εφαρμογή του, βελτιώνοντας τη διαχείριση των οικονομικών σας. Η διαδικασία για την προσθήκη ενός ακόμα λογαριασμού είναι παρόμοια με την προσθήκη ενός νέου, εξασφαλίζοντας την ευκολία χρήσης για τους χρήστες. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να έχετε ενεργή κάρτα ATM ή χρεωστική κάρτα κατά την προσθήκη ενός τραπεζικού λογαριασμού στο PhonePe, επιτρέποντας την πρόσβαση στις υπηρεσίες UPI που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας.

Δείτε επίσης: Σοβαρή κυβερνοεπίθεση στην Κεντρική Τράπεζα του Λεσότο

Για να ξεκινήσετε, εισάγετε τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού στην εφαρμογή PhοnePe, ώστε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό UPI ID. Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα SIM που είναι εγγεγραμμένη με τον τραπεζικό σας λογαριασμό είναι τοποθετημένη στο ίδιο τηλέφωνο όπου έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή PhonePe πριν συνεχίσετε. Με το PhοnePe, αποκτάτε την ευελιξία να χρησιμοποιείτε πολλαπλούς τραπεζικούς λογαριασμούς για διάφορες συναλλαγές, συμπεριλαμβανομένων μεταφορών κεφαλαίων, ανανεώσεων κινητών και πληρωμών λογαριασμών.

Δείτε ακόμα: Hackers καταχρώνται το Google Cloud Run για διανομή banking trojans

Πώς να προσθέσετε πολλαπλούς τραπεζικούς λογαριασμούς στο PhonePe

  • Ανοίξτε την εφαρμογή PhonePe στη φορητή συσκευή σας.
  • Κάντε κλικ στο εικονίδιο προφίλ που βρίσκεται στην πάνω αριστερή γωνία της οθόνης.
  • Επιλέξτε το χαρακτηριστικό “Add New Bank” από το μενού.
  • Επιλέξτε την προτιμώμενη τράπεζά σας από τη λίστα που παρέχεται. (Το PhonePe θα ανακτήσει αυτόματα τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού σας και θα τα συνδέσει με το προφίλ σας.)
  • Δημιουργήστε τον κωδικό UPI σας επιλέγοντας το “Set UPI PIN“.
  • Καταχωρίστε τα στοιχεία της κάρτας σας για να επαληθεύσετε την ιδιοκτησία.
  • Τέλος, εισάγετε τον Κωδικό OTP που λάβατε και ορίστε τον Κωδικό UPI σας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Δείτε επίσης: Το PixPirate banking trojan στοχεύει χρήστες στη Βραζιλία

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε να συνδέσετε πολλαπλούς τραπεζικούς λογαριασμούς στην εφαρμογή PhonePe σας, ενισχύοντας τις ικανότητές σας για τη διαχείριση των οικονομικών σας και απλοποιώντας τις συναλλαγές σας.

Πηγή: gadgetsnow