Οι συνδρομητές του YouTube TV (το οποίο είναι διαθέσιμο και υποστηριζόμενο μόνο στις Η.Π.Α.) με την λειτουργία Multiview μπορούν πλέον να παρακολουθούν πολλά προγράμματα ταυτόχρονα σε μικρές συσκευές – όχι μόνο σε μεγάλες οθόνες τηλεόρασης.

Δείτε επίσης: Το YouTube ανανεώνει την εφαρμογή της για την τηλεόραση

Όπως σημειώνετε, η λειτουργία πολυπροβολής της υπηρεσίας έχει κυκλοφορήσει σε iOS και iPadOS, αν και οι χρήστες Android θα πρέπει να περιμένουν να φτάσει «σε μερικούς μήνες». Έτσι, η Google αφήνει τον δικό της κοινό εκτός από την παρακολούθηση πολλών παιχνιδιών του March Madness εν κινήσει.

Το Multiview σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τέσσερα διαφορετικά προγράμματα του Youtube TV ταυτόχρονα. Η λειτουργία ξεκίνησε με έμφαση στα αθλήματα (καλαθοσφαίριση, αμερικάνικο ποδόσφαιρο, μπέιζμπολ, χόκεϊ επί πάγου κ.ο.κ) και αυτό παραμένει ακόμα και τώρα. Το YouTube TV την έχει κάνει ελαφρώς πιο ευέλικτη και προσαρμόσιμη, αλλά εξακολουθεί να μην μπορείτε απλά να επιλέξετε οποιαδήποτε τέσσερα καλωδιακά κανάλια θέλετε να έχετε στην οθόνη μαζί.

Αν χρησιμοποιείτε iPhone ή iPad, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει στην πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής YouTube TV (έκδοση 8.11 ή νεότερη). Από εκεί, θα πρέπει να βλέπετε επιλογές ροής multiview στις σειρές «Κορυφαίες επιλογές για εσάς» ή «Παρακολούθηση σε Multiview» κάθε φορά που υπάρχει αθλητικός αγώνας. Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πώς μοιάζει σε αυτό το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο subreddit του YTTV.

Δείτε ακόμα: Η Xiaomi δεν σας επιτρέπει πλέον να αναπαράγετε βίντεο YouTube στο παρασκήνιο δωρεάν

Αν παρακολουθείτε από τη μεγάλη σας οθόνη στο σπίτι, θα μπορείτε να κρατάτε μια ματιά στους βαθμολογίες χάρη στην ελαφρώς ανασχεδιασμένη διάταξη του player του YouTube. Όπως πάντα, το YouTube TV σημειώνει ότι «ισχύουν περιορισμοί συσκευής και περιεχομένου» και ότι περιορίζεται σε «προεπιλεγμένους αγώνες μόνο».

Πηγή: theverge