Λίγο περισσότερο από ένας μήνας έμεινε, μέχρι να δούμε επιτέλους τον Ncuti Gatwa στον ρόλο του Fifteenth γιατρού στη νέα σεζόν του Doctor Who

.

Καθώς πλησιάζει ο Μάιος, το BBC αποκάλυψε ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ και ανακοίνωσε τους τίτλους των επεισοδίων για την ερχόμενη σεζόν.

Πριν από όλα, ας δούμε το τρέιλερ. Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, υπάρχουν πολλές διασκεδαστικές γελοιογραφίες για ταξίδια στο χρόνο. Είδαμε τον Doctor και τη Ruby Sunday να μεταμορφώνονται στους Beatles και να ταιριάζουν στην εποχή της αντιβασιλείας, ενώ περπατούσαν δεινόσαυροι και άσχημοι εξωγήινοι σε στενούς διαδρόμους. Όλα αυτά μοιάζουν σαν ένα μεγάλο αρχαίο ταξίδι, το οποίο έγινε ακόμη πιο συναρπαστικό από την αποκάλυψη του γιατρού στο τέλος ότι όλα αυτά είναι «μόνο η αρχή». Αν αυτή είναι η αρχή της σεζόν του Gatwa, τότε είναι βέβαιο πως αυτό που ακολουθεί θα είναι ακόμη πιο συναρπαστικό.

Διαβάστε περισσότερα: David Tennant και Catherine Tate επιστρέφουν για την 60η επέτειο του Doctor Who

Όσον αφορά τα επεισόδια, η σεζόν θα ξεκινήσει με το “Space Babies”, γραμμένο από τον Russell T. Davies και σκηνοθετημένο από τη Julie Anne Robinson. Έπειτα, ο Davies θα υπογράψει το δεύτερο επεισόδιο (“The Devil’s Chord” από τον Ben Chessell), με τον πρώην συντάκτη Stephen Moffat να αναλαμβάνει το τρίτο επεισόδιο, “Boom”, με την Robinson στη σκηνοθεσία. Η Kate Herron του Loki συνεργάζεται με την Briony Redman για το έκτο επεισόδιο (“Rogue”, σκηνοθεσία Chessell), ενώ ο Davies θα ολοκληρώσει τη σεζόν με το “The Legend of Ruby Sunday” και το φινάλε, “Empire of Death” (και τα δύο σκηνοθεσία Jamie Donoughue).

Ο Doctor Who έρχεται στο Disney+ και το BBC ταυτόχρονα – στις 10 Μαΐου στις ΗΠΑ και στις 11 Μαΐου στον Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγή: gizmodo