Η κυριαρχία της ανθρωπότητας στο Halo: Infinite έχει τελειώσει. Η εποχή των Unggoy, της αληθινής μεγαλοπρέπειας των Grunt, έχει έρθει, προκηρυσσόμενη από την έναρξη του The Yappening II – υποστηριζόμενο από την Glibnub!

Δείτε επίσης: Προβλήματα Στο Helldivers 2 Λόγω Χιονιού

Αυτή η νέα Λειτουργία φέρνει τις ευλογίες νέων επαναπροσδιορισμένων ανταμοιβών προσαρμογής με θέμα τους Grunt, έναν νέο χάρτη που δημιουργήθηκε στο Forge του Halo: Infinite, τη λίστα αναπαραγωγής Gruntpocalypse και πολλά άλλα.

THE YAPPENING II OPERATION PASS

Το The Yappening II Operation Pass περιλαμβάνει 20 επίπεδα δωρεάν ανταμοιβών προσαρμογής που θα μετατρέψουν τον επτάποδο υπερστρατιώτη σας σε ένα θεό μεταξύ των Grunt.

Κάντε πρόοδο στο The Yappening II Operation Pass σας με το Πόντους Εμπειρίας από τα Match και με την ολοκλήρωση Προκλήσεων, και ξεκλειδώστε νέες πανοπλίες, επικαλύψεις, γοητείες όπλων, εμβλήματα και ονόματα, και visors για να κάνετε την προσαρμογή σας γραμμική.

Δείτε ακόμα: Pepper Grinder: Ελληνικό Review

Επιπλέον επιλογές premium για το The Yappening II Operation Pass:

  • 500 credits θα καταστήσουν το The Yappening II Operation Pass (δεν θα λήξει), προσφέρει μπόνους Εμπειρίας Χρημάτων κατά τη διάρκεια του ζωντανού παραθύρου της Λειτουργίας, ένα επιπλέον χώρο προκλήσεων ενώ η παραβίασή σας είναι εξοπλισμένη και έρχεται με ένα αποκλειστικό customizable αντικείμενο.
  • 2.000 credits ξεκλειδώνουν αμέσως και τα 20 επίπεδα The Yappening II Operation Pass κατά την αγορά και περιλαμβάνουν το αποκλειστικό μπόνους customizable αντικείμενο.

Το αποκλειστικό αντικείμενο στο Premium Operation Pass για το The Yappening II είναι τα Χρυσά Όπλα του Glibnub.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Glibnub έχει στείλει ένα μήνυμα σχετικά με οποιουσδήποτε ανθρώπους που επισημαίνουν ότι η χρωματική απόχρωση αυτών των επικαλύψεων των όπλων τους φαίνεται πιο χάλκινη ή πορτοκαλί θα έχουν ανακληθεί τα προνόμιά τους ως Grunt και πρέπει να περάσουν μια ώρα στους λάκκους με το οξύ για να κατανοήσουν το σφάλμα των τρόπων τους.

ΝΕΟΣ ΧΑΡΤΗΣ: CORROSION

Στο ακατοίκητο ορυκτό εργοστάσιο μέσα στην απέραντη έρημο του Zeta Halo, το CORROSION είναι ένας νέος χάρτης Arena που δημιουργήθηκε στο Forge του Halo: Infinite.

Προσέξτε τα βήματά σας κατά τις συγκρούσεις στο έδαφος, καθώς ακόμη και το πανοπλία Mjolnir δεν θα μπορέσει να σας προστατεύσει για πολύ καιρό αν βουτήξετε στις βράχους πράσινου οξέος γύρω από αυτόν τον τόπο.

Δείτε επίσης: Η Embracer Group πουλά την Gearbox στη Take-Two

Το CORROSION θα φτάσει στο παιχνίδι την τρίτη εβδομάδα του Operation με μια ειδική λίστα αναπαραγωγής 24/7 για να σας επιτρέψει να παίξετε και να βουτήξετε (με δική σας ευθύνη) για την διασκέδαση του Glibnub.

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: GRUNTPOCALYPSE

Μαζί με το The Yappening II, το Firefight: King of the Hill εξελίσσεται στην τελική του μορφή: Gruntpocalypse!

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες (από 3 έως 16 Απριλίου), είναι όλα Grunts, όλη την ώρα. Τα κρανία είναι εγγυημένα σε κάθε γύρο, και υπάρχει επίσης μια έκδοση Fiesta που περιλαμβάνει τυχαία loadouts με κάθε spawn – οπότε ετοιμαστείτε να εισέλθετε στη λίστα αναπαραγωγής Gruntpocalypse αύριο και να αντιμετωπίσετε τον ισχυρότερο, πιο θαρραλέο και πλέον αριθμητικά ανώτερο στρατό στο γαλαξία.

ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ HALO GEAR: YAPPENING PIN

Ο Glibnub έχει εντολή να σας προσφέρει Grunty δώρα για την επίδειξη πιστότητας σας στον μεγάλο Yapyap και να γιορτάσει την ολοκλήρωση του The Yappening II με μια νέα Ανταμοιβή Halo Gear!

Παρόμοια με τις καρφίτσες που προσφέρονταν κατά τη διάρκεια της Σεζόν 3, η περιορισμένης έκδοσης καρφίτσα Yappening συνοδεύεται από επιπλέον επιδείξεις για τις Λειτουργίες Spirit of Fire και Cyber Showdown III.

Οι παίκτες που ολοκληρώνουν οποιαδήποτε από τις τρεις Παρελθούσες Λειτουργίες για Spirit of Fire, Cyber Showdown III ή The Yappening II θα κερδίσουν πρόσβαση στην ανταμοιβή. Οι παίκτες που πληρούν τις προϋποθέσεις θα λάβουν αυτόματα έναν κωδικό στις ειδοποιήσεις τους στο Waypoint.

Δείτε ακόμα: Ενημέρωση 1.44 του Gran Turismo 7: Patch Notes

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ & ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ

Πηγαίνετε στο Κατάστημα του Halo: Infinite και θα βρείτε το πακέτο Brands of Balaho, όλα τα έσοδα που συγκεντρώνονται πηγαίνουν στους Banished στο Zeta Halo μετά τον Αρχηγό που σκότωσε τον Escharum και μερικούς άλλους τους…

  • Κράνος Dokkaebi
  • Πρόσθετο Κράνους AweSpex
  • Προστατευτικά ώμων Armored Glowbox
  • Πλάκα Θωράκισης Keep Breathing
  • Πρόσθετο γοφού Fidget Keepawake
  • Γάντια Monkey Paw
  • Επικάλυψη Πανοπλίας Potential Profit
  • Κράνος Taskmaster
  • Πρόσθετο Κράνους Blue Cornet
  • Προστατευτικά ώμων Bluesteel Pauldron
  • Πρόσθετο θώρακος Bluesteel Heartplate
  • Πρόσθετο γοφού Bluesteel Riprail
  • Γάντια Bluesteel
  • Επικάλυψη Πανοπλίας Cerulean Expression
  • Vicious SPNKr μοντέλο όπλου
  • Επίστρωση όπλων Salvage Rights
  • Εφέ θανάτου Spontaneous Combustion
  • Εφέ σετ Rhythm and Ruin Mythic
  • Εφέ πανοπλίας Brands of Balaho

Ολοκληρώστε όλες τις προκλήσεις σας αυτή την εβδομάδα για να ξεκλειδώσετε την δωρεάν Αποκλειστική Ανταμοιβή: την Επίσκεψη Patch Scav.

Το Yappening II είναι διαθέσιμο εδώ και τώρα. Αρχίστε να δουλεύετε μέσω αυτού του Operation Pass για να πάρετε την πανέμορφη νέα πανοπλία σας και τις ανταμοιβές Halo Gear σας, και προετοιμαστείτε για την άφιξη του Corrosion και της λίστας αναπαραγωγής Gruntpocalypse!

PRESS KIT

Κατεβάστε το The Yappening II Press Kit εδώ!

Πηγή: halowaypoint