Το TikTok σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια νέα εφαρμογή κοινοποίησης φωτογραφιών που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το Instagram. Σε μια ειδοποίηση που απεστάλη στους χρήστες, το TikTok αναφέρει ότι κυκλοφορεί “μια νέα εφαρμογή για δημοσιεύσεις φωτογραφιών” με το όνομα TikTok Notes, όπως αναφέρθηκε νωρίτερα από το TechCrunch.

Δείτε επίσης: Uber Eats: Δοκιμάζει short-form video feed τύπου TikTok

Η ειδοποίηση λέει ότι θα μοιράζεται “υπάρχουσες και μελλοντικές δημόσιες δημοσιεύσεις φωτογραφιών TikTok” στο TikTok Notes ενώ παράλληλα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέξουν να μην συμμετέχουν. Ένα νέο URL photo.tiktok.com (αρχειοθετημένη έκδοση) που ανακαλύφθηκε από το TechCrunch εμφανίστηκε επίσης σύντομα στο διαδίκτυο με ένα προτρεπτικό για να ανοίξετε μια ανάρτηση στην εφαρμογή TikTok Notes. Με βάση την εικόνα που περιλαμβάνεται στον ιστότοπο, φαίνεται ότι θα μπορείτε επίσης να γράψετε μια λεζάντα δίπλα στη φωτογραφία σας.

Το TikTok λέει ότι “εξερευνά τρόπους να δώσει δύναμη στην κοινότητά μας να δημιουργεί και να μοιράζεται τη δημιουργικότητά τους με φωτογραφίες και κείμενο σε έναν αφιερωμένο χώρο για αυτά τα φορμάτ

” αλλά δεν είπε πότε σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την εφαρμογή.

Δείτε ακόμα:

Τα πρώτα ακούσματα ανέφεραν για την πιθανότητα μιας εφαρμογής κοινοποίησης φωτογραφιών TikTok τον περασμένο μήνα, όταν το TheSpAndroid εντόπισε κώδικα μέσα στην εφαρμογή που υποδήλωνε ότι εργαζόταν σε μια εφαρμογή με το όνομα TikTok Photos.

Αλλά τώρα, φαίνεται ότι αυτή η εφαρμογή πλησιάζει σε μια επίσημη κυκλοφορία και θα μπορούσε να είναι ένας σοβαρός ανταγωνιστής του Instagram. Το TikTok Notes πιθανότατα θα έχει ήδη προεπιλεγμένες όλες τις φωτογραφίες που έχουν ήδη κοινοποιήσει οι χρήστες του TikTok (δεδομένου ότι οι περισσότεροι χρήστες συμμετέχουν), πράγμα που θα τον βοηθήσει να μην χρειαστεί να προσελκύσει μια αρχική βάση χρηστών.

Πηγή: theverge