Ακολουθώντας τις κινήσεις άλλων τεχνολογικών γιγάντων όπως η Amazon και η Microsoft, η Apple φημολογείται ότι ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο εταιρικό χώρο σε προάστιο του Μαϊάμι. Δεν θα είναι ο πρώτος εταιρικός χώρος για την Apple στην πόλη, αλλά θα είναι μεγαλύτερος από το υπάρχον γραφείο. 

Δείτε επίσης: Πότε να περιμένετε την κυκλοφορία ενός νέου Apple TV

Σύμφωνα με αναφορές του Bloomberg, ανώνυμες πηγές κοντά στο θέμα αναφέρουν ότι το νέο γραφείο της Apple στο Μαϊάμι θα είναι περίπου 4.000 τετραγωνικά μέτρα. Η συγκεκριμένη ιδιοκτησία των νέων γραφείων της Apple θα είναι στο The Plaza Coral Gables

Δεν είναι ακόμα σαφές σε ποιο τμήμα της επιχείρησης της Apple θα επικεντρωθεί ο νέος χώρος, αλλά θα είναι μεγαλύτερο από το υπάρχον μικρό γραφείο της Apple στο Μαϊάμι που αναλαμβάνει τις λατινοαμερικανικές και διαφημιστικές λειτουργίες. 

Δείτε ακόμα:

Η Apple διδάσκει ένα σύστημα AI να καταλαβαίνει τις οθόνες εφαρμογών

Η Raymond James, η χρηματοοικονομική εταιρεία προγραμματισμού είναι ένας από τους υπάρχοντες ενοικιαστές στο πολυτελές επιχειρηματικό χώρο. 

Η επέκταση των γραφείων της Apple έρχεται μετά από τις απολύσεις εκατοντάδων υπαλλήλων με το κλείσιμο του έργου του Apple Car καθώς και τις απολύσεις προσωπικού στο Σαν Ντιέγκο που εργάζονταν στη Siri και στη Σάντα Κλάρα που εργαζόταν στην τεχνολογία Micro-LED. 

Ένα άλλο έργο της Apple στο Μαϊάμι είναι το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος Apple στο εμπορικό κέντρο Worldcenter που κοστίζει 4 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό ενδέχεται να διεξαχθεί το φετινό έτος. 

Πηγή: 9to5mac