Κατά τη διάρκεια του livestream του Triple-i, ο προγραμματιστής του Darkest Dungeon 2 ανέλυσε ένα νέο campaign mode, το οποίο ονομάζει Kingdoms.

Προερχόμενη ως μέρος ενός δωρεάν ενημερωτικού προγράμματος αργότερα φέτος, το Kingdoms θα σας προκαλέσει να σώσετε τον τόπο σας, έρχεστε αντιμέτωποι με τον χρόνο, εντοπίζοντας και νικώντας, μία από τις τρεις νέες φατρίες τεράτων.

Δείτε επίσης: Το Xbox Προκηρύσσεται Κορυφαία Πλατφόρμα για το Diablo 4

Διατηρώντας τις ρίζες του στο roguelike στοιχείο, θα συγκεντρώνετε πόρους και θα πολεμάτε εχθρούς σε ένα πλέγμα συγκρούσεων, ενώ αναβαθμίζετε τα δέντρα δεξιοτήτων των ηρώων σας και δημιουργείτε ένα δίκτυο πανδοχείων, τα οποία χρησιμοποιούνται ως ασφαλείς καταφύγια.

Δείτε ακόμα: Leaks του Persona 6 επιβεβαιώνουν θεωρίες των φανς

Το Darkest Dungeon 2 Kingdoms είναι ένα συναρπαστικό έργο για εμάς,” είπε ο σκηνοθέτης δημιουργικού περιεχομένου Chris Bourassa. “Εάν κοιτάξετε το ιστορικό των κυκλοφοριών μας, κανένα παιχνίδι ή DLC μας δεν έχει εξερευνήσει από την αρχή ήδη γνωστό έδαφος, και είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε αυτήν την παράδοση εδώ.

Δείτε επίσης: Οι οπαδοί της Hatsune Miku απαιτούν επιστροφές χρημάτων

Αυτή η νέα λειτουργία θα συνδυάσει κάποια από την μόνιμη ύπαρξη και τη διαχείριση ρόστερ του αρχικού Darkest Dungeon με την διάβαση και τη μάχη του Darkest Dungeon 2. Στην Red Hook, αξιολογούμε τα έργα μας με βάση τη δυνατότητά τους να προκαλέσουν έκπληξη, χαρά και απελπισία … Το Kingdoms πληροί όλα τα τρία.

Το Eurogamer στην κριτική του για το Darkest Dungeon 2 αποκάλεσε το πρώτο παιχνίδι “Lovecraftian roadtrip RPG of thrilling and suffocating intricacy“. “Είναι μια πλούσια και συχνά λαμπρή, αν και όχι εντελώς αναπόφευκτη επαναδημιουργία ενός ισχυρά σκοτεινού φανταστικού κόσμου.

Πηγή: eurogamer