Η σκούπα και σφουγγαρίστρα ρομπότ Ascender της Migo Robotics φέρνει επανάσταση στον τομέα της καθαριότητας, αφού μπορεί να ανεβοκατεβαίνει σκάλες και να καθαρίζει αποτελεσματικά άκρες και γωνίες.

Αυτή η σκούπα ρομπότ υπόσχεται να σας βοηθήσει στο καθάρισμα κάθε γωνιάς του σπιτιού, συμπεριλαμβανομένων των κουραστικών σκαλοπατιών.

Η Ascender είναι η πρώτη σκούπα και σφουγγαρίστρα ρομπότ στον κόσμο με δυνατότητα αναρρίχησης σε σκάλα. Μπορεί να ανέβει σκάλες διαφορετικού ύψους (έως 8,7 ίντσες), να καθαρίζει τις σκάλες, να προσπερνά εμπόδια και να μετακινείται στα διαφορετικά επίπεδα ενός σπιτιού χωρίς να πρέπει να τη μεταφέρετε εσείς σε διαφορετικούς ορόφους. Επιπλέον, μπορεί να καθαρίσει διάφορους τύπους σκαλοπατιών, διασφαλίζοντας ότι καμία γωνιά ή σχισμή δεν θα μείνει βρώμικη.

Δείτε επίσης: Το ρομπότ Figure One θα κάνει τις δουλειές του σπιτιού για εσάς

Το τετράγωνο σχήμα της σκούπας ρομπότ Ascender, με τους μηχανοκίνητους τροχούς παντός κατεύθυνσης, εξασφαλίζει τον καθαρισμό κάθε άκρης και γωνίας σε ένα σπίτι. Είναι εξαιρετικά ισχυρή με ευέλικτα εξαρτήματα για να καθαρίζει σε βάθος διάφορες επιφάνειες, από δάπεδα έως χαλιά.

Ascender: Σκουπίζει και σφουγγαρίζει!

Ξεχάστε το χειροκίνητο σφουγγάρισμα. Το ρομπότ Ascender θα αναλάβει και αυτή τη δουλειά και μάλιστα πιο αποτελεσματικά! Ανιχνεύει αυτόματα το υλικό του δαπέδου και προσαρμόζει ανάλογα τη σφουγγαρίστρα!

Δείτε επίσης: Mercedes-Benz: Το ανθρωποειδές ρομπότ Apollo εντάσσεται στη γραμμή συναρμολόγησης

Μεγάλη μπαταρία

Διαθέτοντας μπαταρία 12000 mAh, η σκούπα ρομπότ Ascender μπορεί να σκουπίσει, να σφουγγαρίσει και να ανέβει σκαλιά έως και 5.380 τετραγωνικά πόδια με μία μόνο φόρτιση.

Hardware και software

H Migo Robotics έχει χρησιμοποιήσει ισχυρή τεχνολογία και προηγμένο λογισμικό

για την σκούπα ρομπότ Ascender. Η σκούπα-σφουγγαρίστρα διαθέτει κάμερα HD, αισθητήρες LiDAR και ToF και ισχυρούς αλγόριθμους Al που της επιτρέπουν να πλοηγείται με ασφάλεια στο χώρο, αποφεύγοντας τα εμπόδια και σχεδιάζοντας αποτελεσματικές διαδρομές καθαρισμού.

Ascender App

Με την εφαρμογή Ascender, μπορείτε να ελέγξετε την ηλεκτρική σκούπα ρομπότ από οπουδήποτε, να ορίσετε προγράμματα καθαρισμού και ζώνες απαγόρευσης.

Δείτε επίσης: Apple: Ετοιμάζει οικιακά AI ρομπότ;

Συνολικά, το ρομπότ Ascender δεν είναι μια απλή σκούπα και σφουγγαρίστρα. Αναλαμβάνει τις κουραστικές εργασίες του καθαρισμού σκαλοπατιών και γωνιών, αφήνοντάς σας περισσότερο χρόνο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το καθαρό σπίτι σας. Γιατί λοιπόν να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο όταν μπορείτε να έχετε την ανώτερη καθαριστική δύναμη του ρομπότ Ascender; Αναβαθμίστε τη ρουτίνα καθαρισμού σας και ζήστε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στο σπίτι σας. Είτε έχετε κατοικίδια, παιδιά ή απλά έναν πολυάσχολο τρόπο ζωής, το Ascender είναι εκεί για να διασφαλίσει ότι τα δάπεδά σας είναι πάντα πεντακάθαρα και απαλλαγμένα από σκόνη και σκουπίδια.

Αναμένεται ότι η σκούπα θα κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο.

Πηγή: www.foxnews.com