Ετοιμαστείτε να δείτε μηνύματα σφάλματος ή αυξημένους χρόνους φόρτωσης αν χρησιμοποιείτε εφαρμογές τρίτων που αποκλείουν τις διαφημίσεις του YouTube όπως το ReVanced.

Πρέπει να γνωρίζετε:

  • Το YouTube επιβάλλει περιορισμούς σε εφαρμογές τρίτων που παραβιάζουν τους όρους χρήσης του, εστιάζοντας σε αυτές που αποκλείουν τις διαφημίσεις.
  • Αυτοί οι τύποι διαφημίσεων θα αντιμετωπίσουν πλέον προβλήματα φόρτωσης και ένα μήνυμα σφάλματος που εμποδίζει την αναπαραγωγή.
  • Το YouTube Premium αποτελεί μια εναλλακτική λύση αλλά απαιτεί πληρωμένη συνδρομή.

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει πολλές αλλαγές στο YouTube, με ορισμένες να έχουν μεγάλη επίδραση στον τρόπο που οι άνθρωποι απολαμβάνουν την πλατφόρμα. Δεδομένου ότι η διαφήμιση είναι ένα σημαντικό κομμάτι του YouTube, η εταιρεία έχει επιδείξει αρκετή αποφασιστικότητα στο να αντιμετωπίσει όσους προσπαθούν να παρακάμψουν το σύστημα. Προς το τέλος του 2023, άρχισε να επιβάλλει περιορισμούς στους αποκλεισμούς διαφημίσεων και τώρα, φαίνεται ότι προσπαθεί να βάλει ένα τέλος σε εφαρμογές τρίτων που δεν τηρούν τους κανόνες της όπως το Youtube Revanced.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Εφαρμόζει μικρή χρέωση για τους νέους χρήστες του X

Τα νέα έρχονται απευθείας από τη σελίδα υποστήριξης του YouTube, η οποία ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να επιβάλλει περιορισμούς σε εφαρμογές που παραβιάζουν τους όρους χρήσης της, ειδικά αυτές που συμμετέχουν στον αποκλεισμό διαφημίσεων. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το YouTube λαμβάνει μέτρα εναντίον αυτών των ειδών εφαρμογών, με το Youtube Vanced να διακόπτεται το 2022. Φυσικά, αν δεν είστε βέβαιοι εάν η εφαρμογή σας θα επηρεαστεί, πιθανότατα θα το ανακαλύψετε αρκετά σύντομα απλώς παρακολουθώντας μερικά βίντεο, καθώς είτε θα αντιμετωπίσετε προβλήματα φόρτωσης είτε θα λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος που δηλώνει: “Το ακόλουθο περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο σε αυτήν την εφαρμογή.

Youtube Vanced

Το YouTube γίνεται πιο επιθετικό στην προστασία των διαφημίσεών του

Φυσικά, τα πράγματα μπορούν πάντα να αλλάξουν, με τους προγραμματιστές να γίνονται ακόμα πιο δημιουργικοί για να βρουν άλλους τρόπους παράκαμψης. Αλλά για τώρα, φαίνεται ότι οι εφαρμογές που δεν ακολουθούν τις οδηγίες θα αντιμετωπίσουν ορισμένες δυσκολίες ή θα είναι υποχρεωμένες να χρησιμοποιήσουν την επίσημη εφαρμογή του YouTube ως λύση. Η επίσημη εφαρμογή του YouTube θα παρέχει μία από τις καλύτερες εμπειρίες, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα λειτουργιών, αλλά εάν επιθυμείτε να μην βλέπετε διαφημίσεις, θα πρέπει να πληρώσετε κάθε μήνα και να γίνετε συνδρομητής του YouTube Premium

.

Δείτε επίσης: Η Adobe κυκλοφόρησε τον AI Assistant της

Όσον αφορά σε αυτό που λαμβάνετε όταν γίνεστε Premium, δεν θα δείτε πλέον διαφημίσεις εντός της εφαρμογής ή των βίντεο που παρακολουθείτε. Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση στην αναπαραγωγή σε φόντο, καθώς και τη δυνατότητα λήψης βίντεο κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σας. Και ίσως αυτό που καθιστά ακόμη πιο ελκυστικό αυτό το πλάνο είναι ότι έχετε πρόσβαση στο YouTube Music, το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 100 εκατομμύρια τραγούδια χωρίς διαφημίσεις. Τώρα, το μειονέκτημα είναι ότι αυτά τα χαρακτηριστικά δεν είναι δωρεάν, με μια ατομική συνδρομή να κοστίζει 8,99€/μήνα και η οικογενιακή 12,99€/μήνα.

Ωστόσο, παίρνετε πολλά προνόμια και προσφέρει μεγάλη αξία για μερικούς, και εάν δεν είστε τόσο σίγουροι, μπορείτε πάντα να εγγραφείτε για μια δοκιμαστική περίοδο. Πείτε μας αν επηρεάζεστε από αυτό στα σχόλια και εάν θα μετατρέψετε σε YouTube Premium.

Πηγή: androidpolice