Νέο Βίντεο Χαρακτήρα για το Παιχνίδι Fatal Fury: City of the Wolves Αποκαλύπτει την Επιστροφή του Marco Rodrigues.

Δείτε επίσης: Metaphor: ReFantazio – Κυκλοφορία, Trailer, Συλλεκτική Έκδοση

Η SNK την Κυριακή ξεκίνησε να μεταδίδει ένα νέο βίντεο, επικεντρωμένο στο χαρακτήρα Marco Rordigues για το επερχόμενο fighting παιχνίδι Fatal Fury: City of the Wolves. Το βίντεο αποκαλύπτει τον Marco Rodrigues ως έναν επιστρέφοντα χαρακτήρα. Ο Kenichirō Matsuda δανείζει τη φωνή του στον χαρακτήρα στα ιαπωνικά, ενώ ο Earl Baylon στα αγγλικά.

Βίντεο χαρακτήρα Marco Rodrigues (αγγλικά):

Βίντεο χαρακτήρα Marco Rodrigues (ιαπωνικά):

Άλλοι επιστρέφοντες χαρακτήρες περιλαμβάνουν τους Terry Bogard, Rock Howard, Tizoc και Hotaru Futaba. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης έναν νέο χαρακτήρα, τον Preecha.

Δείτε ακόμα: Tales of Kenzera: Zau Ελληνικό Review

Το Fatal Fury θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2025.

Η SNK ανακοίνωσε το νέο παιχνίδι στο τουρνουά fighting παιχνιδιών, EVO, το 2022. Είναι το πρώτο νέο παιχνίδι μετά από περισσότερο από δύο δεκαετίες από την τελευταία κυκλοφορία.

Γνωστό ως Garō Densetsu στην Ιαπωνία είναι μία από τις πιο εμβληματικές σειρές fighting παιχνιδιών της SNK, και είναι η προέλευση μερικών από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες της εταιρείας, όπως οι Terry Bogard, Andy Bogard, Mai Shiranui, Blue Mary, Geese Howard και άλλοι. Το Fatal Fury: King of Fighters έκανε το ντεμπούτο του στα arcades το 1991, και η πιο πρόσφατη κυκλοφορία, Garou: Mark of the Wolves, κυκλοφόρησε το 1999. Η ξεχωριστή σειρά παιχνιδιών μάχης της SNK, The King of Fighters, αρχικά ξεκίνησε ως ένα fighting crossover για τις σειρές Fatal Fury και Art of Fighting της SNK, και οι χαρακτήρες τους έχουν παραμείνει σταθερές αξίες στην μακροχρόνια σειρά μέχρι σήμερα.

Δείτε επίσης: Another Crab’s Treasure: Ελληνικό Review

Η σειρά εμπνέει τα Fatal Fury: Legend of the Hungry Wolf OVA το 1992, το Fatal Fury 2: The New Battle OVA το 1993, και το Fatal Fury: The Motion Picture το 1994. Όλα τρία περιλαμβάνουν τα σχέδια χαρακτήρων του Masami Ōbari, με τον Ōbari να σκηνοθετεί επίσης το τρίτο anime. Η Discotek Media έχει κυκλοφορήσει και τα τρία άνιμε.

Πηγή: animenewsnetwork