Η Zynga έχει κυκλοφορήσει ένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο competitive multiplayer παιχνίδι Star Wars: Hunters, αποκαλύπτοντας μια ημερομηνία κυκλοφορίας στις 4 Ιουνίου μαζί με μια νέα κινηματογραφική ματιά σε μερικούς από τους χαρακτήρες. Το Star Wars: Hunters θα κυκλοφορήσει στο Switch και στις συσκευές iOS και Android εκείνη τη μέρα, δίνοντας στους παίκτες την ευκαιρία να ανταγωνιστούν με άλλους σε εμβληματικές τοποθεσίες όπως ο δάσος του φεγγαριού του Εντορ, ο παγωμένος πλανήτης του Χοθ και αλλού ενώ ελέγχουν Hunters όπως ο J-3DI, ένα ντροϊντ που νομίζει ότι είναι Jedi, ο Utooni, που αποτελείται από δύο Jawas που στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλον με παλτό, και πολλούς άλλους.

Δείτε επίσης: Το Palworld προσθέτει 4 νέα ενδιαφέροντα Pals

Η Zynga δηλώνει ότι κάθε Hunter διαθέτει το δικό του μοναδικό σύνολο ικανοτήτων για να τους βοηθήσει στην Αρένα, που είναι η κύρια ατραξιόν του νέου πλανήτη της Βεσπάρα. “Το Star Wars: Hunters προσφέρει αρκετές λειτουργίες παιχνιδιού για τους παίκτες να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους, όπως το Squad Brawl, στο οποίο αντίπαλες ομάδες θα μάχονται για να συγκεντρώσουν τις περισσότερες εξολοθρεύσεις, και το Trophy Chase, όπου ανταγωνιζόμενες ομάδες θα ανταγωνιστούν για τον έλεγχο του δύσκολου ντροϊντ TR-F33,” αναφέρει ένα δελτίο τύπου.

Δείτε ακόμα: Το Vampire Survivors Κυκλοφόρησε μια Δωρεάν Ενημέρωση

Δείτε τη δράση στο νέο τρέιλερ του Star Wars: Hunters εδώ:

Είμαστε πέρα ​​από ενθουσιασμένοι να καλωσορίσουμε τους θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο στη Βεσπάρα,” γράφει ο αντιπρόεδρος της Zynga, Σαμ Κούπερ, σε ένα δελτίο τύπου. “Ανυπομονούμε να γνωρίσουν οι gamers τους Hunters μας και να μπουν στην Αρένα. Υπάρχουν τόσο πολλές διαστροφές και νεύματα σε αναγνωρίσιμες, αγαπημένες σκηνές, πλάσματα και θέματα του Star Wars μέσα στο παιχνίδι μας που ανυπομονούμε επίσης να δουν οι παίκτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν.”

Δείτε επίσης: Tails of Iron II: Whiskers of Winter/Παρουσίαση Gameplay trailer

Το Star Wars: Hunters θα είναι διαθέσιμο στο Switch, στις συσκευές iOS και Android. Θα είναι δωρεάν και στο Switch δεν απαιτείται συνδρομή στο Nintendo Switch Online για να κατεβάσετε και να παίξετε.

Για περισσότερα, δείτε το τρέιλερ αποκάλυψης του Star Wars: Hunters, και μετά δείτε μερικά gameplay από αυτό εδώ.

Πηγή: gameinformer