Το νέο TicWatch Pro 5 Enduro κυκλοφορεί ως μια αναβαθμισμένη έκδοση του TicWatch Pro 5 το smartwatch που πολλοί αγαπήσανε.

Δείτε επίσης: Mazda MX-5: Η νέα εκδοχή του θρυλικού σπορ αυτοκίνητου

Κάτω από το καπάκι, είναι σχεδόν πρακτικά ίδιο, με έναν επεξεργαστή Snapdragon W5+ Gen 1, 2GB RAM, 32GB αποθήκευσης και την ίδια μπαταρία 628 mAh σε συνδυασμό με μια οθόνη διπλής εμφάνισης 1,43″ ιντσών για πολύ μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.

Snapdragon W5+ Gen 1

Τι νέο υπάρχει αυτή τη φορά;

Αυτά όλα έρχονται στον εξοπλισμό, ξεκινώντας με την οθόνη. Η Mobvoi αναβαθμίζει από Gorilla Glass σε ζαφείρι κρυστάλλινο, προσφέροντας έτσι μια επιφάνεια πολύ ανθεκτική στα γδαρσίματα και στις γρατζουνιές που θα αντέξει σχεδόν οτιδήποτε της ρίξετε. Ο σκελετός του ρολογιού κατασκευάζεται ακόμα από το ίδιο αλουμίνιο 7000 σειράς και νάιλον με ίνες γυαλιού.

Δείτε ακόμα: Apple M4 chip MacBook Air 2025 – Τι να περιμένετε;

Το TicWatch Pro 5 Enduro είναι λίγο λεπτότερο, ωστόσο, στα 11,95 χιλιοστά πάχους έναντι των 12,2 χιλιοστών του Pro 5.

Θα διαπιστώσετε ότι ο σχεδιασμός έχει προσαρμοστεί ελαφρώς, με “ενισχυμένο ανάγλυφο στο περίγραμμα” γύρω από την οθόνη και μια ενημερωμένη περιστρεφόμενη κορόνα.

Δείτε επίσης: Meta Quest 3: 6 Μήνες Μετά

Το λουράκι από καουτσούκ έχει επίσης αναβαθμιστεί ελαφρώς. Ενώ το Pro 5 περιλάμβανε μια ζώνη από σιλικόνη, το TicWatch Pro 5 Enduro χρησιμοποιεί μια ζώνη 24 χιλιοστών “Fluororubber” που θα πρέπει να αισθάνεται πιο κοντά στις αθλητικές ζώνες για το Pixel Watch και το Apple Watch. Και, από τη δική μου χρήση του ρολογιού, αισθάνεται πολύ καλά.

Το εξαιρετικό είναι ότι εδώ το “Enduro” δεν έχει μια αύξηση τιμής. Θα κοστίζει τα ίδια 349 δολάρια ΗΠΑ με το TicWatch Pro 5. Για ένα αντικειμενικά καλύτερο smartwatch, αυτά είναι εξαιρετικά νέα και το κάνουν μια σταθερή επιλογή για ένα ρολόι Wear OS.

Δείτε ακόμα: Νέο ηλεκτρικό όχημα 777 ίππων από την Italdesign

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το νέο μοντέλο ακόμα αποστέλλεται με το Wear OS 3, αλλά όταν το ρωτήσαμε, η Mobvoi μας είπε ότι είναι προς το παρόν “σε εξέλιξη” για ένα πρόγραμμα δοκιμής beta Wear OS 4. Ελπίζουμε ότι αυτό θα είναι ταχύτερο από την τελευταία φορά, ειδικά δεδομένου ότι η Google πιθανότατα θα κυκλοφορήσει το Wear OS 5 τις επόμενες εβδομάδες.

Το TicWatch Pro 5 Enduro είναι διαθέσιμο από χτες στον ιστότοπο της Mobvoi και στο Amazon.

Πηγή: 9to5google