Η Marvel δημιουργεί to “What If…” μια εμπειρία μικτής πραγματικότητας διάρκειας μιας ώρας για το Apple Vision Pro

Το πολύ-σύμπαν αποτελεί το αφηγηματικό υπόβαθρο για τη Marvel και το ILM Immersive κατά την εξερεύνηση του “What If…” στο Apple Vision Pro.

Δείτε επίσης: Διαρροή της Disney αποκάλυψε μια πρώτη ματιά στις επερχόμενες σειρές

Το επερχόμενο “What If…?” – Μια Αφηγηματική Εμπειρία περιγράφεται ως ένα Disney+ Original που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην πλατφόρμα της Apple σε μικτή πραγματικότητα μέσω διέλευσης, προσφέροντας μια εμπειρία διάρκειας μιας ώρας. Υποσχέθηκε να κυκλοφορήσει σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες προς έλεγχο, η Disney, η Marvel και το ILM υπόσχονται να οδηγήσουν τους οπαδούς σε εναλλακτικές ιστορίες της Marvel τόσο σε εικονική πραγματικότητα όσο και σε επαυξημένη πραγματικότητα, προσφέροντας κοντινές επαφές με τους κινούμενους χαρακτήρες από τη σειρά Disney+.

Η Disney έχει μια πολυετή ιστορία χρήσης των τεχνολογιών VR και AR με διάφορους τρόπους, από τη συνεργασία με το The Void για εμπειρίες περιήγησης Star Wars

και Marvel VR με απίστευτα εφέ υφής, έως τις αφυπνιστικές αίθουσες εκθεσιακών εκθέσεων για την απεικόνιση των παιχνιδιών, των χώρων και των ταινιών, την εφαρμογή Disney Movies VR από το 2016 και τις πρόσφατες κυκλοφορίες VR παιχνιδιών όπως το Vader Immortal και το Tales From The Galaxy’s Edge.

Δείτε ακόμα: Apple Vision Pro 2: Αναμένεται μέχρι τα τέλη του 2026

Οι λεπτομέρειες είναι ακόμα λίγες, αλλά η τοποθέτηση ενός οπαδού της Marvel στο επίκεντρο μιας πολύ-συμπαντικής ιστορίας με ανίχνευση χεριών ακούγεται σίγουρα ενδιαφέρουσα. Είμαστε περίεργοι να δούμε πόση από την εμπειρία εξελίσσεται στο φυσικό σας δωμάτιο και πόση συμβαίνει σε εντελώς αφιλόξενα περιβάλλοντα, και θα έχουμε ενημερώσεις σχετικά με την εφαρμογή μόλις μάθουμε λίγα περισσότερα σχετικά με αυτήν.

Πηγή: uploadvr