Οι streamers WiiM Ultra με οθόνη αφής και ο WiiM Amp Pro προστίθενται στην σειρά stream-everything της εταιρείας για τους λάτρεις της υψηλής απόδοσης ήχου.

Δείτε επίσης: Mazda MX-5: Η νέα εκδοχή του θρυλικού σπορ αυτοκίνητου

Η WiiM ανακοίνωσε δύο νέες συσκευές streaming για τους λάτρεις της υψηλής απόδοσης ήχου και της κορυφαίας ποιότητας ασύρματων συσκευών ήχου. Με τα ονόματα WiiM Ultra και WiiM Amp Pro, και οι δύο streamers υποστηρίζουν AirPlay 2, Chromecast, DLNA και αρκετά άλλα πρωτόκολλά streaming και θα είναι διαθέσιμα αυτό το καλοκαίρι.

Και οι δύο συσκευές είναι εξοπλισμένες με έναν 32-bit / 384kHz ES9038 Q2M Sabre DAC. (Η περσινή Wiim Amp αντιθέτως χρησιμοποιούσε έναν ES9018 Sabre DAC). Χρησιμοποιούν επίσης Wi-Fi 6E και Bluetooth 5.3 για ασύρματη συνδεσιμότητα, και οι δύο φέρουν την ίδια μικρότερη εμφάνιση Mac Studio. Η WiiM δηλώνει επίσης ότι οι δύο συσκευές προσαρμόζουν αυτόματα την έξοδο ήχου στο δωμάτιο στο οποίο βρίσκονται.

WiiM Ultra

Δείτε ακόμα: Apple M4 chip MacBook Air 2025 – Τι να περιμένετε;

Ωστόσο, η WiiM Ultra διαθέτει μια οθόνη αφής 3,5 mm στο μπροστινό μέρος δίπλα στον έλεγχο της έντασης, για την εμφάνιση πραγμάτων όπως τις εφαρμογές, τα εξώφυλλα άλμπουμ, τους ελέγχους αναπαραγωγής και διάφορες ρυθμίσεις εισόδου / εξόδου ήχου. Στο πίσω μέρος, διαθέτει θύρα HDMI ARC, οπτικές και RCA υποδοχές, και είναι η μοναδική συσκευή WiiM με είσοδο Phono.

WiiM Amp Pro

Δείτε ακόμα: Meta Quest 3: 6 Μήνες Μετά

Η WiiM Amp Pro, από την άλλη, είναι πανομοιότυπη με τη WiiM Amp σε περισσότερα σημεία, εκτός από μερικές μικρές διαφορές όπως η υποστήριξη Wi-Fi 6E και Bluetooth 5.3. (Η WiiM Amp είναι περιορισμένη σε Wi-Fi 5 και Bluetooth 5.0.) Επίσης, διαθέτει υψηλότερη αναλογία σήματος προς θόρυβο των 120dB, σε σύγκριση με τα 98dB της Amp.

Η WiiM Ultra θα κοστίζει $329 δολάρια, ενώ η Amp Pro θα κοστίζει $369 δολάρια όταν κυκλοφορήσουν στο τρίτο τρίμηνο του 2024 στις ΗΠΑ.

Πηγή: theverge