Το Google Pixel 8a τώρα διαθέτει ένα παιχνιδιάρικο widget ‘Snapshot’ και ταπετσαρίες από το ‘Inside Out'”‘.

Δείτε επίσης: Google Pixel: Νέα Ενημέρωση με Διορθώσεις και Βελτιώσεις

Εκτός από το ότι είναι ένα mid-range smartphone, η Google θέτει το Pixel 8a ως ένα “εξαιρετικό τηλέφωνο για οικογένειες” και παιδιά. Ένας τρόπος με τον οποίο το Pixel 8a το κάνει αυτό είναι με ένα widget “Snapshot” στην αρχική οθόνη.

Το Snapshot σας επιτρέπει να “Τραβήξετε και πλαισιώσετε γρήγορα τα αγαπημένα σας άτομα και καθημερινές στιγμές στη ζωή σας.” Είναι σκευομορφικό καθώς μιμείται μια φωτογραφία που έχει ληφθεί από μια Polaroid φωτογραφική μηχανή, με ένα κομμάτι ταινίας στο πάνω μέρος που την συνδέει με την αρχική οθόνη σας. Η ημερομηνία εμφανίζεται ακόμη και στην κάτω αριστερή γωνία.

Δείτε ακόμα: Το WhatsApp παρουσιάζει ανανεωμένο σχεδιασμό

Κάντε κλικ στο εικονίδιο της κάμερας για να τραβήξετε μια νέα φωτογραφία που θα αποθηκευτεί και θα ληφθεί αντίγραφο ασφαλείας στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών της Google σας. Έχετε τη δυνατότητα να την ελέγξετε πριν την ορίσετε. Πατώντας την τρέχουσα εικόνα θα ανοίξετε τον επεξεργαστή φωτογραφιών της Google, ενώ μπορείτε να τραβήξετε μια νέα φωτογραφία οποτεδήποτε.

Είναι παιχνιδιάρικο και κάτι που θα ήταν ωραίο να υπάρχει σε όλα τα τηλέφωνα Pixel με μια μελλοντική ενημέρωση.

Το widget Στιγμιότυπο εντάσσεται στο πώς εμφανίζεται η επιλογή “Ρύθμιση γονικού ελέγχου“/Family Link κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκκίνησης του Pixel 8a.

Ταυτόχρονα, το Pixel 8a έχει δύο προεπιλεγμένες ταπετσαρίες που υποδεικνύουν μια επερχόμενη συνέχεια του Inside Out 2. Η συνέχεια της αγαπημένης ταινίας του 2015 θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Ιουνίου, που είναι ακριβώς ένας μήνας μετά την κυκλοφορία του Pixel 8a.

Δείτε επίσης: Το TikTok θα επισημαίνει AI-generated περιεχόμενο (και από άλλες πλατφόρμες)

  • Inside Out: Headquarters — Mind World — “Το Headquarters είναι το κέντρο ελέγχου στο μυαλό της Ράιλι, όπου οι Συναισθήματα ζουν και εργάζονται, καθοδηγώντας την Ράιλι κατά τη διάρκεια της ημέρας της.”
  • Inside Out: Friendship Island — Islands of Personality — “Τα Islands of Personality της Ράιλι λειτουργούν με τη δύναμη των βασικών μνημών, οι οποίες είναι μνήμες από εξαιρετικά σημαντικές στιγμές στη ζωή της Ράιλι.”

Πηγή: 9to5google