Η Lufthansa σε συνεργασία με τη Meta ανακοίνωσαν ότι θα παρέχουν το headset Quest 3 σε επιβάτες business class σε επιλεγμένες πτήσεις από το καλοκαίρι.

Το εν λόγω πρόγραμμα που παρουσιάζεται ως “πιλοτικό”, θα επιτρέπει σε επιβάτες σε “επιλεγμένες πτήσεις” να απολαύσουν την νέα Business Class “Allegris” της Lufthansa αυτό το καλοκαίρι, προσφέροντας ένα Quest 3 headset με βελτιστοποιημένο launcher, προεγκατεστημένο με ορισμένες εφαρμογές.

Δείτε περισσότερα: xrOS: Το νέο λειτουργικό σύστημα για το Apple AR/VR Headset

Οι συγκεκριμένες εφαρμογές δεν έχουν ακόμα υποβληθεί σε λεπτομερή ανάλυση, ωστόσο, σύμφωνα με τη Meta, πρόκειται να προσφέρουν τα εξής:

• Μοναδική κινηματογραφική εμπειρία, επιλέγοντας από προσεκτικά επιλεγμένες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

• Κορυφαίοι ταξιδιωτικοί podcasters διηγούνται τις ιστορίες τους, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να τις βιώσετε, αφού ξεδιπλώνονται μέσα από εντυπωσιακά βίντεο και επιλεγμένο περιεχόμενο σε βίντεο 360 μοιρών.

• Εξερεύνηση ταξιδιωτικών προορισμών μέσα από εντυπωσιακές πανοραμικές εικόνες και εικονικές περιηγήσεις στα αξιοθέατα, πριν καν φτάσετε στον προορισμό σας.

• Διαδραστικά παιχνίδια, όπως το Connect Four και το Σκάκι.

• Χαλάρωση με ασκήσεις ενεργητικού διαλογισμού ή απόλαυση μιας παθητικής εμπειρίας με μέθόδους αδράνειας.

Διαβάστε επίσης: Οι πρώτες εικόνες των νέων Meta VR headsets από τον Mark Zuckerberg

Η Meta θα κυκλοφορήσει την πιλοτική έκδοση της λειτουργίας Travel Mode για τα Quest 2 και Quest 3, επιτρέποντας την ακριβή παρακολούθηση τοποθεσίας ακόμα και μέσα σε αεροπλάνα.

Πηγή: uploadvr