Το επόμενο σημαντικό παιχνίδι στη σειρά Call of Duty φαίνεται πως θα ονομαστεί Call of Duty Black Ops 6, αντί για Black Ops 5 όπως νομίζαμε στην αρχή.

Αυτό αποκαλύφθηκε μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του προγραμματιστή Treyarch σχετικά με την ανακάλυψη των Sally pistols στο Warzone.

Το Sally αποτελεί μια έκδοση της Akimbo του Daemon Pistol 9mm και επαναφέρει στη μνήμη τις αξέχαστες στιγμές από το θρυλικό εξώφυλλο του Black Ops του 2010.

Δείτε περισσότερα: Call of Duty: Warzone Mobile: Κυκλοφορεί σε iPhone και iPad!

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο όπλο μέσα στο παιχνίδι, αρχικά θα πρέπει να εντοπίσετε το Sally ως λάφυρο στην περιοχή του Battle Royale Warzone και να πραγμοατοποιήσετε μια εξολόθρευση χρησιμοποιώντας το. Επιτυγχάνοντας αυτό, θα ξεκλειδώσετε το Sally για να το χρησιμοποιήσετε στο Modern Warfare 3 και στο Warzone.

Για χρόνια, οι φανατικοί αναλύουν και κάνουν εικασίες σχετικά με το όνομα του νέου Call of Duty, από το Black Ops Gulf War μέχρι το Black Ops 5. Ωστόσο, πλέον φαίνεται πως η Activision έχει καταλήξει στο Black Ops 6. Αυτό είναι λογικό, καθώς το Call of Duty 2024 αποτελεί το έκτο κύριο παιχνίδι της σειράς Black Ops. Αυτό σημαίνει επίσης ότι αν και το Black Ops Cold War του 2020 είναι έτοιμο να αναγνωριστεί ως το Black Ops 5, η σειρά θα προχωρήσει απευθείας στο Black Ops 6.

Επιπλέον, σύμφωνα με αναφορές, το νέο παιχνίδι θα κλίνει σε πιο παραδοσιακή στρατιωτική τεχνολογία μάχης και gadget Black Ops, αντί να επικεντρωθεί στη φουτουριστική τεχνολογία που έχουν υιοθετήσει ορισμένα από τα πιο πρόσφατα παιχνίδια CoD.

Διαβάστε σχετικά: Season 2 Patch Notes για Call of Duty: MW3, Warzone, Zombies

Επί του παρόντος, το Black Ops 6 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2024 περίπου στη συνηθισμένη ώρα στα τέλη του φθινοπώρου/αρχές του χειμώνα. Ο κάτοχος της Activision, η Microsoft ανακοίνωσε μια έκθεση Xbox για τον Ιούνιο, με το CoD Direct να ακολουθεί στη συνέχεια.

Πηγή: ign.com