ΑρχικήGamingΝέο Τρέιλερ για το Black Myth: Wukong, Κυκλοφορεί 20 Αυγούστου

Νέο Τρέιλερ για το Black Myth: Wukong, Κυκλοφορεί 20 Αυγούστου

Black Myth: Wukong

Το Black Myth: Wukong Εξακολουθεί να Φαίνεται Εντυπωσιακό στο Νέο Τρέιλερ, Κυκλοφορεί στις 20 Αυγούστου στο PS5.

Δείτε επίσης: Το Grand Theft Auto 6 κυκλοφορεί το φθινόπωρο 2025

Μετά από μία περίοδο σιωπής, το Black Myth: Wukong επανεμφανίστηκε με ένα νέο τρέιλερ, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα στο WeGame showcase και προσφέρθηκε από το IGN. Το παιχνίδι δράσης για το PS5 συνεχίζει να φαίνεται εντυπωσιακό, και δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να το δοκιμάσουμε, καθώς θα κυκλοφορήσει στις 20 Αυγούστου στο PS5.

Αναπτύσσεται από τη Game Science, ένα στούντιο που προηγουμένως είχε επιτυχία με τα mobile παιχνίδια 100 Heroes και Red Tides. Το Black Myth θα είναι η πρώτη τους προσπάθεια στην κονσόλα, μία ιστορία καταγωγής που μοιράζεται με το Stellar Blade της Shift Up. Σίγουρα φαίνεται ότι θα καλύψει παρόμοιες ανάγκες, αλλά μένει να δούμε αν η Game Science θα μπορέσει να φέρει το ίδιο αποτέλεσμα. Αν και η μάχη φαίνεται συναρπαστική και θα περιλαμβάνει θεαματικές σκηνές μάχης, η ανάλυση φαίνεται θολή στα τρέιλερ που έχουμε δει και ελπίζουμε να έχει καλή απόδοση από τεχνικής άποψης.

Δείτε ακόμα: Assassin’s Creed Shadows: Νέο Trailer επιβεβαιώνει τα πάντα

Τι γνώμη έχετε για το Black Myth: Wukong; Μπορείτε να πιστέψετε ότι επιτέλους κυκλοφορεί τόσο σύντομα; Γράψτε την άποψή σας στην ενότητα των σχολίων παρακάτω.

Πηγή: pushsquare

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS