Η Apple προσθέτει τακτικά νέα emoji σε iPhone, iPad, Mac και άλλες συσκευές, βασισμένα σε ενημερώσεις από την Unicode Consortium.

Αναμένουμε επτά νέα emoji που ενδέχεται να εμφανιστούν στα τέλη του 2024 ή στις αρχές του 2025.

Τα επερχόμενα emoji που εξετάζονται περιλαμβάνουν ένα πρόσωπο με σακούλες κάτω από τα μάτια, ένα δακτυλικό αποτύπωμα, ένα δέντρο χωρίς φύλλα, ένα ριζωματώδες λαχανικό, μια άρπα, ένα φτυάρι και πιτσιλιές.

Η κοινοπραξία Unicode άνοιξε σήμερα την περίοδο αναθεώρησης beta για το Unicode 16, το οποίο περιλαμβάνει νέους χαρακτήρες emoji. Η περίοδος beta θα διαρκέσει έως τις 2 Ιουλίου. Μετά από αυτό, το Unicode 16 θα κυκλοφορήσει επίσημα και οι νέοι χαρακτήρες θα εγκριθούν.

Διαβάστε σχετικά: iOS 17.4: Νέα emoji έρχονται στο iPhone

Οι κατασκευαστές smartphone, όπως η Apple, συχνά χρειάζονται αρκετούς μήνες για να δημιουργήσουν τους νέους χαρακτήρες emoji που έχουν εγκριθεί. Για αυτό τον λόγο, είναι πιθανό να μην δούμε αυτά τα νέα emoji πριν από την κυκλοφορία

του iOS 18. Η Apple αναμένεται να προσθέσει τους νέους χαρακτήρες κάποια στιγμή γύρω στον Μάρτιο του 2025, με την κυκλοφορία του iOS 18.4.

Η Apple παρουσίασε νέα emoji για τελευταία φορά με την ενημέρωση iOS 17.4 που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2024. Οι χαρακτήρες που προστέθηκαν περιλαμβάνουν ένα λάιμ, ένα βρώσιμο καφέ μανιτάρι, έναν φοίνικα, μια σπασμένη αλυσίδα, ένα νεύμα συγκατάθεσης (ναι) και ένα νεύμα άρνησης (όχι).

Πηγή: macrumors