ΑρχικήGamingΤο COD: Black Ops 6 στο Xbox Game Pass από την Πρώτη...

Το COD: Black Ops 6 στο Xbox Game Pass από την Πρώτη Ημέρα

Black Ops 6
Xbox Game Pass

Λίγο πριν η Microsoft ολοκληρώσει την εξαγορά της Activision Blizzard, ανέφερε ότι θα χρειαζόταν λίγο χρόνο για να φέρει τους τίτλους του εκδότη στο Xbox Game Pass. Μέχρι στιγμής, έχουμε δει μόνο μία τέτοια προσθήκη με τη μορφή του Diablo IV, αλλά η εταιρεία ανακοίνωσε μια ακόμη, κάπως αξιοσημείωτη. Το Call of Duty: Black Ops 6 θα είναι διαθέσιμο στο Game Pass την ημέρα της κυκλοφορίας του αργότερα φέτος.

Δείτε επίσης: Το Resident Evil 9 έχει ήδη καθυστερήσει

Ένα ζωντανό τρέιλερ υπαινίσσεται σκηνικό στον Πόλεμο του Κόλπου:

Η Microsoft ποντάρει στην κυκλοφορία ενός νέου τίτλου Call of Duty στην υπηρεσία συνδρομής της, προσδοκώντας σε μια σημαντική αύξηση του αριθμού των μελών του Game Pass. Είναι ένα μικρό ρίσκο, καθώς για σχεδόν κάθε χρονιά στη μνήμη μας, η τελευταία κυκλοφορία του Call of Duty ήταν το καλύτερο σε πωλήσεις παιχνίδι. Η Microsoft πιθανότατα θα δει χαμηλότερες άμεσες πωλήσεις του Black Ops 6 στο Xbox και στο PC, αν και θα συνεχίσει να δημιουργεί έσοδα από το Game Pass και την έκδοση για PlayStation (και ίσως ακόμη και από μια κυκλοφορία για το Nintendo Switch), καθώς και μέσω των μικρο-συναλλαγών (micro-transactions).

Δείτε ακόμα: Η Απόλυτη Ελευθερία του Παίκτη στο Zelda: Tears of the Kingdom

Εν τω μεταξύ, η Microsoft κυκλοφόρησε ένα ζωντανό τρέιλερ για το Black Ops 6. Περιλαμβάνει απεικονίσεις των Μπιλ Κλίντον, Μάργκαρετ Θάτσερ, Τζορτζ Χ. Ου. Μπους και Σαντάμ Χουσεΐν, επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι το επόμενο παιχνίδι Call of Duty θα διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Κόλπου. Θα μάθουμε πολλά περισσότερα για το Call of Duty: Black Ops 6 κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης που θα λάβει χώρα αμέσως μετά από μια ευρύτερη εκδήλωση του Xbox στις 9 Ιουνίου.

Πηγή: engadget

Script>Alert
Script>Alerthttps://secnews.gr
We are all Edward Snowden.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS