ΑρχικήinetΑυτό το 'Sky Lounge' Camper του 1968 Chevy C20 Πωλείται

Αυτό το ‘Sky Lounge’ Camper του 1968 Chevy C20 Πωλείται

1968 Chevy C20
'Sky Lounge' Camper

Αυτό το ‘Sky Lounge’ Camper του 1968 Chevy C20 Πωλείται και Είναι ένας Μοναδικός Τρόπος να Ταξιδέψετε Αυτό το Καλοκαίρι.

Το Del Ray camper διαθέτει πλήρη κουζίνα, ξύλινη επένδυση και παράθυρα παρατήρησης τοποθετημένα πάνω από την καμπίνα του φορτηγού.

Δείτε επίσης: BMW 3-Series του 2025: Νέα Χαρακτηριστικά και Βελτιώσεις

Η καλοκαιρινή ζέστη είναι ήδη εδώ, που σημαίνει ότι αν δεν έχετε σχεδιάσει την καλοκαιρινή σας απόδραση, είναι ήδη αργά. Ή ίσως όχι, αν σας αρέσει η ύπαιθρος, τα ταξίδια και το κάμπινγκ — αλλά όχι με την έννοια της σκηνής. Αυτή τη στιγμή στο Bring a Trailer βρίσκεται αυτό το κλασικό 1968 Chevy C20 εξοπλισμένο με ένα απίστευτο τριών επιπέδων Del Ray “Sky Lounge” camper.

1968 Chevy C20
'Sky Lounge' Camper

Με βάση τις περισσότερες από 600 (!) εικόνες στην καταχώριση, το όχημα είναι πραγματικά εκπληκτικό. Όχι απαραίτητα στο στυλ ή στο προφίλ του. Το φορτωμένο φορτηγό μοιάζει κυριολεκτικά ένα χερσαίο γιοτ του 70′. Ο συνδυασμός C20-camper είναι γοητευτικός λόγω του πόσο καλά συντηρημένο και καθαρό είναι. Επιπλέον, το χρυσό και λευκό χρώμα με το αντίστοιχο χρυσό και απο βινύλιο στο εσωτερικό του δίνει μια σχεδόν ουράνια αύρα.

Δείτε ακόμα: 2025 Porsche 911 GTS: Με νέα υβριδική φιλοσοφία T-Hybrid

1968 Chevy C20
'Sky Lounge' Camper

Όμως, δεν ξεκίνησε έτσι. Το φορτηγό είναι ένα 1968 Chevy C20 CST. Το ¾ ton (heavy duty) φορτηγό είναι μια έκδοση Golden Anniversary που παραγγέλθηκε καινούριο μέσω μιας αντιπροσωπείας στο Ντένβερ και παρέμεινε στην οικογένεια για σχεδόν 50 χρόνια. Ο αρχικός ιδιοκτήτης αγαπούσε και φρόντιζε το φορτηγό από την πρώτη μέρα.

Δείτε επίσης: Πώς Η Honda CB450 Πήρε Το Όνομα “Black Bomber”

Σύμφωνα με το Gateway Classic Cars, που χειρίστηκε την πρώτη πώληση του φορτηγού, ο ιδιοκτήτης ζήτησε από τον αντιπρόσωπο να καλύψει το εργοστασιακό χαλί με πλαστικό κατά την παράδοση. Το χαλί παρέμεινε ουσιαστικά άψογο μέχρι να πωληθεί. Στις εικόνες του, μπορείτε να δείτε ότι δεν υπάρχει πλαστικό. Ο αρχικός ιδιοκτήτης εγκατέστησε ένα ‘Sky Lounge’ Camper , που είναι αυτό για το οποίο κατασκευάστηκαν τα C20 Custom Campers, αλλά δεν ήταν μέρος της πρώτης πώλησης.

1968 Chevy C20
'Sky Lounge' Camper
1968 Chevy C20
'Sky Lounge' Camper

Το σύστημα μετάδοσης κίνησης του C20 αποτελείται από έναν κινητήρα V-8 396ci που παράγει 235 ίππους και 345 λίβρες-πόδια ροπής. Το φορτηγό με κίνηση στους πίσω τροχούς είναι εξοπλισμένο με ένα αυτόματο κιβώτιο τριών ταχυτήτων. Το 1970, εγκαταστάθηκαν διπλές δεξαμενές καυσίμου για να αυξηθεί η εμβέλεια οδήγησης. Άλλες αναβαθμίσεις και ενημερώσεις κατά τη διάρκεια των ετών περιλαμβάνουν διπλή εξάτμιση (1985), αναλογία πίσω άκρου 4:11 (1990) και ανανέωση του καθίσματος του οδηγού (1990).

Δείτε ακόμα: Mercedes-AMG PureSpeed: Το concept που ξεδιπλώνει τη Mythos

Το 1991, το φορτηγό έλαβε μια ανανέωση χρώματος επειδή το εργοστασιακό χρώμα είχε αρχίσει να ξεθωριάζει. Φυσικά, χρησιμοποιήθηκε μόνο το εγκεκριμένο από την Chevy χρώμα “Sikkens”. Την ίδια χρονιά, εγκαταστάθηκε ένας βαρέως τύπου κοτσαδόρος καθώς και μια νέα αλυσίδα χρονισμού.

Όταν αγοράστηκε από τον τωρινό ιδιοκτήτη το 2023, ένα camper Del Rey Sky Lounger του 1966, πιστό στην εποχή, τοποθετήθηκε στο φορτηγό και περιλαμβάνεται στην πώληση. Το τρίεπίπεδο camper διαθέτει όλες τις ανέσεις ενός μικροσκοπικού σπιτιού: πλήρης κουζίνα, μπάνιο με ντους, τραπεζαρία/χώρος καθιστικού και υπνοδωμάτια. Αν και οι χώροι του καθιστικού και του υπνοδωμάτιού είναι σε δύο ξεχωριστά τμήματα, και τα δύο φαίνονται στενά για εύσωμα άτομα. Ο υπερυψωμένος θάλαμος είναι το μέρος που πρέπει να είστε, με τα μεγάλα περιμετρικά παράθυρα που του δίνουν μια αίσθηση παρατηρητηρίου.

1968 Chevy C20
'Sky Lounge' Camper
1968 Chevy C20
'Sky Lounge' Camper

Με την πάροδο των χρόνων, ο αρχικός ιδιοκτήτης διατηρούσε σχολαστικά αρχεία της ιστορίας του οχήματος. Κυριολεκτικά όλες οι αποδείξεις, συμπεριλαμβανομένου του φύλλου κατασκευής του οχήματος. Ο τωρινός ιδιοκτήτης συνεχίζει το ίδιο θέμα και περιλαμβάνει έγγραφα για το camper Del Rey της δεκαετίας του ’60.

Δείτε επίσης: Αυστραλία: Νέοι Κανονισμοί Εκπομπών Οχημάτων

Δεν βρίσκεται πλέον στο Κολοράντο, το ζεύγος C20-Del Rey πωλείται από την Καλιφόρνια, αλλά έχει πινακίδες της Μοντάνα. Όταν καταχωρίστηκε για πρώτη φορά, ο χιλιομετρητής έδειχνε 92.075 μίλια (148.000 χλμ). Τώρα δείχνει 94.327 μίλια (151.800 χλμ.). Ο τωρινός ιδιοκτήτης δηλώνει ότι πρόσθεσε “περίπου” 1.000 μίλια. Αυτοί οι αριθμοί δεν συμβαδίζουν, επομένως είτε υπήρξε άλλος ιδιοκτήτης, είτε το φορτηγό συνεχίστηκε να οδηγείται ακόμη και μετά την καταχώριση στο Gateway Classic Cars. Δεν έχει σημασία. Φαίνεται άψογο, όλα τα πράγματα θεωρούμενα.

Η δημοπρασία του BaT λήγει την Παρασκευή, 7 Ιουνίου. Όταν πωλήθηκε για πρώτη φορά, η τελευταία ζητούμενη τιμή ήταν $49.000 — και αυτό ήταν μόνο το φορτηγό. Αυτή τη φορά, το πλήρες πακέτο δεν έχει κατώτατο όριο. Όποια κι αν είναι η τελική προσφορά, ο νέος ιδιοκτήτης θα αποκτήσει μια σχεδόν τέλεια χρονο-κάψουλα του ταξιδιού με τροχόσπιτο της δεκαετίας του ’60.

Πηγή: thedrive.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS