Μπορείτε να αποκτήσετε ένα δωρεάν Gift Pack ‘Pride’ στο Call Of Duty: Modern Warfare III και Warzone σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουνίου.

Δείτε επίσης: Silent Hill 2 Remake: Κυκλοφορεί στις 8 Οκτωβρίου με Νέο Gameplay

Είναι ο μήνας Pride και για να γιορτάσει την περίσταση, η Activision χαρίζει επτά νέες παραλλαγές καμουφλάζ για όπλα, ένα αυτοκόλλητο και ένα γούρι, όλα με θέμα το ουράνιο τόξο.

Το Call of Duty είναι για όλους, και είμαστε περήφανοι να γιορτάσουμε τον Μήνα Pride (Υπερηφάνειας) προσφέροντας επτά διαφορετικές παραλλαγές Weapon Camo, καθεμία από τις οποίες αντιπροσωπεύει τα χρώματα των διαφορετικών σημαιών LGBTQ+. Διαθέσιμες ως δωρεάν Gift Pack, μπορείτε να τις βρείτε στο Κατάστημα σε ένα ενιαίο πακέτο.”

Δείτε ακόμα: Το Astro Bot Κυκλοφορεί στο PS5 στις 6 Σεπτεμβρίου

Αυτό είναι μια ωραία χειρονομία προς την LGBTQ κοινότητα του Call Of Duty και προσθέτει ακόμα περισσότερα καμουφλάζ στο παιχνίδι, το οποίο ήδη έχει την καλύτερη επιλογή καμουφλάζ από οποιοδήποτε Call Of Duty μέχρι τώρα. Πραγματικά, η Sledgehammer έχει κάνει απίστευτη δουλειά όσον αφορά τη δημιουργία καμουφλάζ, και τόσο αυτό το παιχνίδι όσο και το Modern Warfare II έχουν ουσιαστικά επαναστατήσει στον τρόπο με τον οποίο αποκτούνται τα καμουφλάζ, κάνοντας τη διαδικασία πολύ πιο διασκεδαστική.

Πηγή: forbes