Το Spotify αυξάνει για άλλη μια φορά την τιμή του Spotify Premium στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αν και το δωρεάν πακέτο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις παραμένει διαθέσιμο, η τιμή του Premium Spotify είναι τώρα πιο ακριβή από το Apple Music. Οι πελάτες του Spotify θα ενημερωθούν για τις αυξήσεις τον επόμενο μήνα.

Δείτε επίσης: Apple: Έλαβε πρόστιμο για την αντιμονοπωλιακή νομοθεσία της ΕΕ

Το Spotify Premium Individual κοστίζει τώρα 11,99 $ το μήνα, σε σύγκριση με τα 10,99 $ το μήνα για το Apple Music. Η τιμή του οικογενειακού προγράμματος είναι επίσης αυξημένη και τώρα κοστίζει 19,99 $, σε σύγκριση με τα 16,99 $ για το Apple Music Family.

Το Spotify Premium Duo, το οποίο επιτρέπει τη μετάδοση ροής από δύο άτομα στο ίδιο νοικοκυριό, είναι τώρα στα 16,99 $ – η ίδια τιμή με αυτή που χρεώνει η Apple Music για το οικογενειακό της πακέτο, το οποίο υποστηρίζει έως και έξι μέλη της ίδιας οικογένειας.

Σε ένα email προς τους πελάτες, η Spotify λέει ότι η τιμή των υπηρεσιών της αυξάνεται, ώστε να μπορεί «να συνεχίσει να επενδύει και να καινοτομεί στις προσφορές και τις δυνατότητες των προϊόντων μας». Η εταιρεία έχει επεκταθεί σε podcast και περιεχόμενο ακουστικών βιβλίων τα τελευταία χρόνια.

Δείτε ακόμα: Spotify: Νέα λειτουργία “Music Pro” για μια απολαυστική μουσική εμπειρία

Για παράδειγμα, το Spotify Premium περιλαμβάνει 15 ώρες ακρόασης ηχητικών βιβλίων το μήνα, κάτι που δεν προσφέρει η Apple.

Ωστόσο, οι λειτουργίες μουσικής που ζητούνται από καιρό, όπως ο ήχος χωρίς απώλειες ή το Spatial Audio, εξακολουθούν να απουσιάζουν. (Όταν τελικά φτάσουν αυτές οι λειτουργίες, το Spotify αναμένεται να χρεώσει επιπλέον για να τις αποκτήσετε — σε αντίθεση με το Apple Music όπου περιλαμβάνονται χωρίς επιπλέον χρέωση.)

Σε σχέση με το Spotify, η Apple Music αύξησε για τελευταία φορά την τιμή των πακέτων της τον Οκτώβριο του 2022. Είναι φυσικά πιθανό η Apple να αυξήσει τις τιμές τους επόμενους μήνες, αλλά τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη σχετικά με αυτή την πιθανότητα.

Δείτε επίσης: Νέα Χαρακτηριστικά Spotify: Αποκλειστικές AI Λίστες Αναπαραγωγής

Το Spotify έφερε επανάσταση στον τρόπο που βιώνουμε τη μουσική. Ως κορυφαία υπηρεσία ψηφιακής μουσικής, παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια, podcast και βίντεο από καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Είτε εξερευνάτε νέα είδη, είτε μένετε στις λίστες αναπαραγωγής σας είτε ακολουθείτε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, το Spotify προσφέρει ένα εξατομικευμένο και καθηλωτικό ταξίδι ήχου σε προσιτή τιμή. Οι εξελιγμένοι αλγόριθμοί του προτείνουν νέα τραγούδια με βάση τις συνήθειες ακρόασής σας, κάνοντας την ανακάλυψη μουσικής απρόσκοπτη και ευχάριστη. Με λειτουργίες όπως η ακρόαση εκτός σύνδεσης και η κοινή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το Spotify συνεχίζει να βελτιώνει την ακουστική εμπειρία, διασφαλίζοντας ότι οι λάτρεις της μουσικής μπορούν να συνδεθούν με τις αγαπημένες τους μελωδίες ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.

Πηγή: 9to5mac