Το MacBook Air M2 είναι ένας εξαιρετικός φορητός υπολογιστής και για μεγάλο διάστημα ήταν η κορυφαία επιλογή για τον καλύτερο φορητό υπολογιστή που μπορείτε να αγοράσετε. Ενώ πολλοί το αντικαταστήσαμε με το φετινό μοντέλο, εξακολουθούμε να προτείνουμε το Air M2 για πολλούς επειδή είναι ένας γρήγορος και εξαιρετικά αξιόπιστος φορητός υπολογιστής που θα σας κρατήσει συνδεδεμένους για χρόνια. Και σήμερα επιστρέφει στην καλύτερη τιμή όλων των εποχών χάρη σε μια από τις προσφορές σε προϊόντα Apple.

Δείτε επίσης: Kia: Οι πωλήσεις των EV διπλασιάστηκαν τον Μάιο

Το MacBook Air M2 της Apple ξεκινά από τα 829 δολάρια ΗΠΑ στο Amazon, που σημαίνει συνολική έκπτωση 170 δολαρίων. Η Amazon το χαρακτηρίζει ως “προσφορά περιορισμένου χρόνου” και αυτή η προσφορά ισχύει για κάθε επιλογή χρώματος για αυτήν την χωρητικότητα αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένων των Space Gray, Midnight Blue, Starlight και Silver. Το πιο ευρύχωρο μοντέλο των 512 GB βρίσκεται επίσης στην καλύτερη τιμή του, στα 1.029 δολάρια ΗΠΑ, που είναι η πρώτη φορά που είναι τόσο χαμηλά.

Δείτε ακόμα: Ryzen 9 9950X: Η πρώτη CPU Zen 5 της AMD είναι ένα «τέρας»

Όταν η Apple κυκλοφόρησε το MacBook Air M2, γίναμε αμέσως θαυμαστές του χάρη στην απόδοσή του που αναφέραμε στο άρθρο μας για τα καλύτερα MacBook. Αυτός ο φορητός υπολογιστής πρόσθεσε την εξαιρετική θύρα φόρτισης MagSafe της Apple και κατάφερε να ανασχεδιάσει το εμβληματικό σχεδιασμό λεπτό-στα-άκρα σχεδιασμό του MacBook Air σε μια νέα και κομψή εμφάνιση που μας αρέσει. Και χάρη στον επεξεργαστή M2 που διαθέτει εσωτερικά, το MacBook Air ξεπέρασε σε απόδοση τους ανταγωνιστές παρόμοιας τιμής στα τεστ επιδόσεων και δεν είχε κανένα πρόβλημα να διαχειριστεί τον καθημερινό φόρτο εργασίας με πολλές εφαρμογές και ανοιχτές καρτέλες Chrome.

Επιπλέον, υπάρχει η εξαιρετική οθόνη Liquid Retina 13″ ιντσών, η οποία είναι πιο φωτεινή και πιο πολύχρωμη από τις οθόνες που αντικαθιστά – καθώς η Apple βαθμολογεί αυτό το πάνελ για φωτεινότητα έως και 500 nits και 1 δισεκατομμύριο χρώματα. Η μουσική, οι ταινίες και τα podcast σας θα ακούγονται επίσης καλύτερα, χάρη στην ηχητική διάταξη τεσσάρων ηχείων που αναβαθμίστηκε από τα δύο ηχεία των προηγούμενων μοντέλων. Όταν συνδυάσετε αυτήν την ποιότητα εικόνας και ήχου με την μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την γρήγορη απόδοση, έχετε έναν macbook που είναι εξαιρετικά εύκολο να αγαπήσετε.

Δείτε επίσης: 8BitDo M Edition: ‘Μηχανικός’ Φόρος τιμής στο Ρετρό IBM Model M

Η τιμή του και η χαμηλή χωρητικότητα αποθήκευσης εισόδου είναι δύο από τα σχετικά λίγα μειονεκτήματά του, επομένως αυτές οι προσφορές είναι εξίσου ενδιαφέρουσες. Ενώ το νεότερο MacBook Air M3 είναι μια εξαιρετική συσκευή, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα πρότασης του M2 Air σε συγγενείς και φίλους – ειδικά αν περιμένατε να αναβαθμίσετε τον φορητό σας υπολογιστή και θέλετε μια αντικατάσταση που θα αντέξει στον χρόνο.

Πηγή: edition.cnn.com