ΑρχικήGamingΗ σειρά "Like a Dragon: Yakuza" ζωντανεύει τα Video Games

Η σειρά “Like a Dragon: Yakuza” ζωντανεύει τα Video Games

Like a Dragon: Yakuza

Η σειρά δράσης “Like a Dragon: Yakuza” βασισμένη στο δημοφιλές παιχνίδι της SEGA έρχεται στο Prime Video.

Ο streaming γίγαντας Prime Video θα κυκλοφορήσει το “Like a Dragon”, μια σειρά live-action βασισμένη στο franchise παιχνιδιών της SEGA “Yakuza Like a Dragon”.

Δείτε επίσης: Call Of Duty: Γιορτάζει το Pride με Ένα Δωρεάν Gift Pack

Η έξι επισοδείων σειρά εγκληματικής δράσης και αγωνίας σκηνοθετείται από τους Take Masaharu (“100 Yen Love”) και Takimoto Kengo (“Kamen Teacher”) και πρωταγωνιστεί ο Takeuchi Ryoma (από πολλές σειρές “Kamen Rider”) ως ο κεντρικός χαρακτήρας, Kiryu Kazuma.

Θα ανέβει στο Amazon Prime Video σε δύο δόσεις των τριών επεισοδίων στις 25 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου, με υπότιτλους και μεταγλωττισμένες εκδόσεις σε 30 γλώσσες.

Like a Dragon: Yakuza
Amazon Prime

Η ιστορία της σειράς διαδραματίζεται σε δύο χρονικές περιόδους, το 1995 και το 2005, και ακολουθεί τη ζωή, τους παιδικούς φίλους και τις συνέπειες των αποφάσεων ενός τρομερού και απαράμιλλου πολεμιστή Yakuza με έντονη αίσθηση δικαιοσύνης, καθήκοντος και ανθρωπιάς. Το σενάριο και η ιστορία είναι των Sean Crouch και Nakamura Yugo, με ιαπωνικό σενάριο των Yoshida Yasuhiro και Yamada Kana.

Δείτε ακόμα: Ballad Of Antara: Αυτό το Δωρεάν RPG Έχει Κάτι το Ασυνήθιστο

Κυκλοφορεί το 2005 από τη SEGA, η σειρά παιχνιδιών “Yakuza” τοποθετήθηκε ως ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για ενήλικες και βρήκε τεράστιο θαυμασμό μεταξύ του κοινού-στόχου της. Η σειρά “Like a Dragon: Yakuza” απεικονίζει τη ζωή σκληρών αλλά και παθιασμένων γκάνγκστερ και ανθρώπων που ζουν σε μια τεράστια περιοχή διασκέδασης, την Kamurochō, μια φανταστική περιοχή εμπνευσμένη από την βίαιη συνοικία Kabukichō της Shinjuku, που λειτουργεί ως σκηνικό του παιχνιδιού.

Η σειρά “παρουσιάζει τη σύγχρονη Ιαπωνία και τις δραματικές ιστορίες αυτών των έντονων χαρακτήρων, όπως ο θρυλικός Kazuma Kiryu, που τα παιχνίδια του παρελθόντος δεν μπόρεσαν να εξερευνήσουν“, δήλωσε το Prime Video.

Like a Dragon: Yakuza
Like a Dragon: Yakuza Video Game Screenshot

Η παραγωγή είναι από την The Fool. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Erik Barmack, Roberto Grande και Joshua Long.

Δείτε επίσης: Τέρμα οι ενημερώσεις του Suicide Squad: Kill The Justice League

Έχω ρίξει όλη μου την καρδιά, την ψυχή και την εμπειρία που έχω αποκομίσει πάνω από 35 χρόνια στο ‘Like a Dragon: Yakuza’“, δήλωσε ο σκηνοθέτης Take.

Η απεριόριστη ζήτηση για ιαπωνικό περιεχόμενο από την Ιαπωνία και άλλα μέρη του κόσμου αυξάνεται εκθετικά. Ενώ το Prime Video Japan συνεχίζει να προσφέρει μια ποικιλία περιεχομένου σε όλα τα είδη, η προσαρμογή ενός διεθνώς δημοφιλούς franchise παιχνιδιών που έχει τόσο βαθιά απήχηση και χαρακτήρες με πολλαπλά επίπεδα παρουσιάζει μια μοναδική γοητεία και την κάνει μια εξαιρετικά ελκυστική σειρά“, δήλωσε ο James Farrell, επικεφαλής διεθνών πρωτότυπων, Amazon MGM Studios.

Ο Yokoyama Masayoshi, επικεφαλής του Ryugagotoku Studio και εκτελεστικός παραγωγός, δήλωσε: “Από την ημέρα που έγραψα για πρώτη φορά το σενάριο για το αρχικό ‘Yakuza’, δεν σκέφτηκα ποτέ να ξαναδουλέψω τίποτα από τη σειρά. Αυτό συμβαίνει επειδή καταλαβαίνω πολύ καλά τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που υπάρχουν όταν ξαναφτιάχνεις έναν ολοκληρωμένο τίτλο. Ωστόσο, αν μπορούσα να ταξιδέψω στο παρελθόν μέσω κάποιου κοσμικού αστείου, αυτή θα ήταν η εμπειρία που θα ήθελα να δημιουργήσω. Αν έπρεπε ούτως ή άλλως να περάσω από πολλά, θα ήθελα να δημιουργήσω τις πιο ελκυστικές εκδοχές της Kamurochō και του Kazuma Kiryu – και αυτή η σειρά τα έχει όλα. Ενώ τα παιχνίδια σάς επιτρέπουν να βιώσετε τον κόσμο τους μέσα από μια υποκειμενική οπτική γωνία, αυτή η μεταφορά θα είναι ο απόλυτα αντικειμενικός τρόπος να απολαύσετε τη σειρά. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι fans της σειράς θα γοητευτούν από τον τρόπο που ζωντανεύει τα παιχνίδια και προσθέτει νέες εκπλήξεις. Είμαι σίγουρος ότι οι νεοεισερχόμενοι θα βρεθούν να παρακολουθούν απλά και μόνο για τον σκληρό ρεαλισμό της σειράς.”

Πηγή: variety.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS