ΑρχικήGamingΟ Ιδρυτής του Oculus, Κυκλοφορεί το Δικό του Game Boy

Ο Ιδρυτής του Oculus, Κυκλοφορεί το Δικό του Game Boy

Oculus Game Boy
ModRetro Chromatic

Ο Πάλμερ Λάκι, ιδρυτής του Oculus και ανάδοχος στρατιωτικών συμβάσεων, τώρα πουλάει και ένα Game Boy. Το ονομάζει ModRetro Chromatic και παίζει αυθεντικές κασέτες Game Boy όπως και το Analogue Pocket.

Το ModRetro Chromatic φέρει μερικούς πραγματικά άψογους συνδυασμούς χρωμάτων που το καθιστούν πολύ ελκυστικό.

Έρχεται επίσης με Tetris.

Δείτε επίσης: 8BitDo M Edition: ‘Μηχανικός’ Φόρος τιμής στο Ρετρό IBM Model M

Υποθέστε ότι χρόνια τώρα περιμένετε με αγωνία να επιστρέψουν στο απόθεμα τα Analogue Pocket παρόμοια με το Game Boy. Σε αυτή την περίπτωση, μια άλλη εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα άλλο φορητό για να παίξετε τις παλιές σας κασέτες χωρίς κανένα κόπο με εξομοίωση. Το ModRetro έχει τώρα διαθέσιμο για προ-παραγγελία το όχι-Game Boy, αλλά Chromatic των 200 δολαρίων ΗΠΑ. Με μια πρώτη ματιά, φαίνεται σαν μια ασφαλής επιλογή για την αγορά φορητών κόνσολών. Δυστυχώς, όμως, το να αγοράσετε ένα σημαίνει επίσης την υποστήριξη ενός από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες στον τομέα της τεχνολογίας: τον Πάλμερ Λάκι.

Oculus Game Boy
ModRetro Chromatic

Το ModRetro Chromatic φαίνεται να είναι ένας πολύ δυνατός ανταγωνιστής στον κόσμο των φορητών ρετρό κόνσολών. Διαθέτει οπίσθιο φωτισμό 160×144 με οθόνη καλυμμένη από συνθετικό ζαφείρι για αντοχή στις γρατζουνιές και κέλυφος από κράμα μαγνησίου. Είναι συμβατό με κασέτες Game Boy, Game Boy Color και “Chromatic”, οι τελευταίες είναι επιλεγμένα indie homebrews ειδικά φτιαγμένα για το νέο φορητό. Το ModRetro λέει ότι το Chromatic θα υποστηρίξει FPGA εξομοίωση, έναν τύπο αντιγραφής υλικού που θα παίζει τις αρχικές κασέτες όπως έπρεπε να παίζονται.

Δείτε ακόμα: Η Humane αναζητά αγοραστή μετά την αποτυχία του AI Pin

Διαθέτει επίσης θύρα καλωδίου σύνδεσης, δέκτη IR για όσους θέλουν να ανταλλάξουν τα Pokémon τους από κοντά και ένα μικρό μοντέρνο χαρακτηριστικό με έξοδο βίντεο USB-C. Παρόλα αυτά, παραμένει τροφοδοτούμενο με τρεις μπαταρίες AA. Διαθέτει επίσης μια ειδική έκδοση του Tetris.

Φαίνεται καλό είτε το πάρετε σε κάποια φωτεινά, εντυπωσιακά χρώματα με μερικές ρίγες που τρέχουν κάτω αριστερά στη γωνία του. Δυστυχώς, θα πρέπει να δώσετε χρήματα σε μια εταιρεία που διευθύνει ο Πάλμερ Λάκι για να αποκτήσετε ένα.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να μη θέλετε να υποστηρίξετε τον ιδρυτή του Oculus, Πάλμερ Λάκι. Η τρέχουσα εταιρεία του, η Anduril, είναι ανάδοχος του αμερικανικού στρατού και έχει εργαστεί σε drones και αυτόνομα στρατιωτικά αεροσκάφη. Έχει ιστορία υποστήριξης ακροδεξιών και ακραίων πολιτικών, φτάνοντας μέχρι το σημείο να προωθεί το λεγόμενο “εικονικό τείχος στα σύνορα” κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Αυτό είναι ακόμα πριν μπείτε στις δυσκολίες της σχέσης του με τη Meta (τότε Facebook), που τελικά οδήγησε στην αποχώρησή του.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε από τον πρώην CEO της Oculus, ο Λάκι υποστηρίζει ότι το Chromatic έχει “την ίδια δομή pixel” με την οθόνη του Game Boy Color, αναπαριστώντας τα περίεργα χρώματα που θα βλέπατε στα αρχικά χειριστήρια του Nintendo. Με μια ακατάστατη γενειάδα κάτω από το σαγόνι, κυματώδη μαλλιά και Χαβανέζικο πουκάμισο, ισχυρίστηκε επίσης ότι ήθελαν “την καλύτερη” συσκευή, ακόμα κι αν “δεν έχει νόημα από οικονομική άποψη.”

Δείτε επίσης: Hopper: Ένα ιδιαίτερο όχημα – Μισό αυτοκίνητο, μισό ποδήλατο

Ο Λάκι είπε στο blog του ότι εργάζεται σε τροποποιημένα Game Boys εδώ και 17 χρόνια. Το ModRetro ήταν ένα διαδικτυακό φόρουμ που ξεκίνησε πριν από την ίδρυση του Oculus VR. Πριν από την έκρηξη της σκηνής της εικονικής πραγματικότητας και την εξέλιξή του σε έναν ακατάλληλα αμφιλεγόμενο χαρακτήρα στον χώρο της τεχνολογίας, πρόσθεσε LED φωτισμό στο Game Boy Pocket. Αποκάλεσε το Chromatic “μια ανεπιφύλακτα αυθεντική γιορτή όλων όσων έκαναν την κονσόλα ξεχωριστή.”

Πηγή: gizmodo

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS