Παράλληλα με την κυκλοφορία του Octopath Traveler II στο Xbox και το Game Pass σήμερα, η Square Enix κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση για το RPG.

Δείτε επίσης: Το remake του Riven κυκλοφορεί αυτόν τον μήνα

Μια νέα λειτουργία και ένα πακέτο είναι τώρα διαθέσιμα.

Αυτή η ενημέρωση επιτρέπει την πρόσβαση σε μια νέα λειτουργία που ονομάζεται ‘Extra Battle’, η οποία είναι διαθέσιμη αφού νικήσετε το final boss του παιχνιδιού. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας απέναντι σε ακόμα πιο δύσκολους αντιπάλους από αυτούς στο κύριο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένου του καστ του πρώτου Octopath Traveler.

Δείτε ακόμα: Η σειρά “Like a Dragon: Yakuza” ζωντανεύει τα Video Games

Αυτή η ενημέρωση είναι τώρα διαθέσιμη στην έκδοση Switch του Octopath Traveler II. Ακολουθούν οι πλήρεις σημειώσεις της ενημέρωσης μέσω Steam, που περιλαμβάνουν επίσης άλλες αλλαγές και προσθήκες:

Δείτε επίσης: Team Fortress 2: Λαμβάνει Μαζικές Αρνητικές Κριτικές στο Steam

Octopath Traveler II – Ενημέρωση Ver 1.1.0

Οθόνη Τίτλου

• Προστέθηκε νέα λειτουργία: Extra Battles (διαθέσιμη μετά την ολοκλήρωση της ιστορίας).

Διάφορα

• Επεξεργασία των τίτλων τέλους.

• Επεξεργασία διαφόρων γραφικών.

• Εισαγωγή νέων κειμένων tutorial για τις προσθήκες της ενημέρωσης.

Επιπλέον, υπάρχει και ένα νέο πακέτο διαθέσιμο για αγορά, που περιλαμβάνει τα Octopath Traveler και Octopath Traveler II. Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ στην κορυφή αυτής της σελίδας. Φυσικά, μπορείτε να αγοράσετε τα παιχνίδια και ξεχωριστά. Το αρχικό παιχνίδι έχει επίσης κυκλοφορήσει σήμερα στο PlayStation

5 και 4, με την Square Enix να αναφέρει επίσης ότι αυτός ο τίτλος έχει πλέον πουλήσει πάνω από τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Δείτε ακόμα: Ballad Of Antara: Αυτό το Δωρεάν RPG Έχει Κάτι το Ασυνήθιστο

Το Octopath Traveler II έκανε το ντεμπούτο του στο Switch τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους, και η κριτική μας ανέφερε ότι ήταν μια “σίγουρη και θριαμβευτική συνέχεια του προκατόχου του“, απονέμοντας του εννέα από τα δέκα αστέρια.

Πηγή: nintendolife