Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι πληροφορίες προπαραγγελίας για το Sonic x Shadow Generations, το παιχνίδι πλατφόρμας Sonic the Hedgehog που επαναφέρει το αγαπημένο Sonic Generations με εκσυγχρονισμένα γραφικά και επιπλέον μπόνους περιεχόμενο, ενώ προσθέτει ένα ολοκαίνουργιο ταξίδι με νέες ικανότητες για το Ultimate Life Form– τον Shadow the Hedgehog.

Το 3D Platformer παιχνίδι, Sonic X Shadow, καταφθάνει στις κονσόλες PlayStation και το Steam για Windows αυτόν τον Οκτώβριο, προσφέροντας στους παίκτες δράση υψηλής ταχύτητας και προκλήσεις πλατφόρμας που είναι δυνατές μόνο στο σύμπαν του Sonic.

Δείτε επίσης: Το PS Plus Premium μόλις απέκτησε 6 νέα παιχνίδια για PSVR2

Η Sega αποκαλύπτει μια πρώτη ματιά στις νέες ισχυρές ικανότητες του Shadow, στην επιστροφή του Black Doom και στις νέες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει ο Sonic.

Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε σήμερα δείχνει μια ματιά στις αντίστοιχες περιπέτειες και έντονες προκλήσεις του Sonic και του Shadow, συμπεριλαμβανομένης μιας πρώτης ματιάς σε συναρπαστικά νέα επίπεδα και τις νέες δυνάμεις του Shadow. Το Sonic x Shadow Generations σίγουρα θα προσφέρει μια ηρωική εμπειρία υψηλής ταχύτητας.

Δείτε ακόμα: Το Assassin’s Creed Mirage τώρα διαθέσιμο για iPhone και iPad

Η επιστροφή του Shadow φέρνει επίσης την επιστροφή του Nemesis του, Black Doom, που απειλεί να κατακτήσει τον κόσμο ξανά. Πρέπει να αξιοποιήσεις τις νέες δυνάμεις του Shadow και να ταξιδέψεις στο παρελθόν στη δική του ανεξάρτητη καμπάνια για να αντιμετωπίσεις εχθρούς και να ολοκληρώσεις καταιγιστικές προκλήσεις πλατφόρμας για να αποτρέψεις τα κακά σχέδια του Black Doom. Οι παίκτες θα γίνουν μάρτυρες των σκοτεινών καταβολών του Shadow και θα εξερευνήσουν έναν ολοκαίνουργιο κόσμο-κόμβο εμπνευσμένο από το open-zone gameplay του Sonic Frontiers, κερδίζοντας νέες δυνάμεις και ανακαλύπτοντας κρυμμένα μυστικά σε όλη την περιοχή.

Δείτε επίσης: Octopath Traveler II: Νέα ενημέρωση έκπληξη στο Switch

Το Sonic Generations λαμβάνει επίσης μια γραφική αναβάθμιση και παραμένει μια συλλογή “μεγάλων επιτυχιών” για τους παλιούς και νέους οπαδούς του Sonic, συνδυάζοντας νοσταλγικά 3D και 2D στάδια του Sonic από όλες τις γενιές με αναβαθμισμένα γραφικά και κινηματογραφικά. Μπορείς επίσης να απολαύσεις νέα συλλεκτικά αντικείμενα, μπόνους περιεχόμενο και άλλα, συμπεριλαμβανομένης μιας αποστολής διάσωσης Chao σε κάθε επίπεδο και την επιστροφή του παιχνιδιού με μπιλιάρδο υψηλής ενέργειας στην Ζώνη Casino Nights.

Δείτε ακόμα: Το remake του Riven κυκλοφορεί αυτόν τον μήνα

Το Sonic x Shadow Generations θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 5 και στο PlayStation 4, σε κανονική και Ψηφιακή Deluxe έκδοση. Η Ψηφιακή Deluxe έκδοση δίνει στους οπαδούς την ευκαιρία να παίξουν το παιχνίδι τρεις ημέρες νωρίτερα. Προσφέρει επίσης εμβληματικές επιπλέον μουσικές από τα παλαιότερα παιχνίδια του Sonic και του Shadow, ένα δέρμα Terios βασισμένο στην αρχική ιδέα του Shadow, σκίτσα από τα παρασκήνια, ένα επιπλέον επίπεδο και δέρμα για τον Shadow, και άλλα.

Δείτε επίσης: Η σειρά “Like a Dragon: Yakuza” ζωντανεύει τα Video Games

Μπορείς επίσης να προπαραγγείλεις το Sonic x Shadow Generations πριν την κυκλοφορία για να λάβεις ένα δέρμα legacy για τον Sonic βασισμένο στην εμφάνισή του από το Sonic Adventure. Επιπλέον, οι παίκτες που προπαραγγείλουν την Φυσική Έκδοση της Πρώτης Ημέρας θα λάβουν το Ημερολόγιο του Gerald Robotnik, ένα βιβλίο 28 σελίδων που καταγράφει τις πιο εσωτερικές σκέψεις και σχέδια του Gerald κατά τη δημιουργία του Shadow και του Ark Space Station – ένα απαραίτητο αντικείμενο για τους οπαδούς που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για το υπόβαθρο του Shadow! Αποκλειστικά για το PlayStation, οι παίκτες που αγοράζουν το παιχνίδι σε PS4 ή PS5 θα λάβουν επίσης επιπλέον animations προλόγου με διαγραμμένες σκηνές που δεν έχουν ξαναδεί.

Δείτε ακόμα: Ballad Of Antara: Αυτό το Δωρεάν RPG Έχει Κάτι το Ασυνήθιστο

Αυτή η απόλυτη γιορτή του gaming του Sonic και του Shadow έρχεται σύντομα και φέρνει μοναδικές προκλήσεις όπως ποτέ άλλοτε. Προπαράγγειλε το Sonic x Shadow Generations σήμερα και μείνε συντονισμένος για περισσότερα που έρχονται αργότερα φέτος.

Πηγή: blog.playstation