Ναι, το Remake του Prince of Persia: The Sands of Time εξακολουθεί να είναι σε development στάδιο και το περιμένουμε. Βέβαια θα χρειαστούν μερικά χρόνια και gameplay πλάνα ακόμα.

Δείτε επίσης: Diablo 4 Vessel of Hatred: Το Trailer ίσως σας τραυματίσει ψυχικά

Η πιο πονηρή υπόδειξη όλων των εποχών;

Μερικά γλυκόπικρα νέα για τους μακροχρόνιους θαυμαστές του Prince of Persia, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι το πολυαναμενόμενο remake του Prince of Persia: The Sands of Time είναι ακόμη σε ανάπτυξη. Ωστόσο, θα χρειαστούν μερικά χρόνια πριν μπορέσουμε να το παίξουμε.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης Ubisoft Forward στο Summer Game Fest 2024, ο διευθυντής μάρκας της Ubisoft Montpellier, Gwenn Berhault, έκανε αρκετές ανακοινώσεις σχετικές με το Prince of Persia για να γιορτάσει την 35η επέτειο της σειράς και τελείωσε με ένα σύντομο teaser για το Prince of Persia: The Sands of Time.

Δείτε ακόμα: Η Αποκάλυψη του Dragon Age: The Veilguard Απογοήτευσε

Και όταν λέμε σύντομο, το εννοούμε. Το σύντομο, 30 δευτερολέπτων teaser δείχνει ένα κερί να “ξελιώνει” τον εαυτό του, ενώ η νύχτα μετατρέπεται σε μέρα στο παρασκήνιο, δείχνοντας εύγλωττα τον κεντρικό μηχανισμό της επαναφοράς του χρόνου στο παιχνίδι.

Το teaser τελειώνει ανακοινώνοντας ότι το remake είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2026, αλλά δεν δόθηκαν συγκεκριμένες λεπτομέρειες πέρα από αυτό. Δεν έχουν ανακοινωθεί επίσης οι πλατφόρμες, αν και είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε PS5, Xbox Series X|S, PC και ενδεχομένως την επόμενη κονσόλα της Nintendo

.

Δυστυχώς, δεν υπήρχε νέο gameplay στο teaser, υποδηλώνοντας ότι το Prince of Persia: The Sands of Time remake είναι ακόμα σε αρκετά πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. Ενώ το remake είχε αρχικά ανακοινωθεί το 2020 και είχε προγραμματιστεί για κυκλοφορία το 2021, η εξαιρετικά κακή υποδοχή οδήγησε την Ubisoft να αναβάλει το πρότζεκτ. Φαίνεται ότι κάποια στιγμή μεταξύ τότε και τώρα, η ανάπτυξη του remake μπορεί να ξεκίνησε από την αρχή.

Δείτε επίσης: Gears E-Day: Νέο Τρέιλερ, Νέα Μουσική, Νέα Εποχή!

Ευτυχώς, υπάρχει ακόμη αρκετό υλικό για τους θαυμαστές του Prince of Persia μέχρι το 2026, χάρη στο ανανεωμένο ενδιαφέρον της Ubisoft για την ανάπτυξη της σειράς. Το εξαιρετικά καλοδεχούμενο metroidvania Prince of Persia: The Lost Crown, έχει λάβει μια παρτίδα νέου δωρεάν περιεχομένου και θα υπάρξει DLC με επίκεντρο την ιστορία τον Σεπτέμβριο αυτού του έτους.

Εν τω μεταξύ, το The Rogue Prince of Persia κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Steam σε early access. Το roguelite παιχνίδι που αναπτύχθηκε από την Evil Empire έχει λάβει την πρώτη του μεγάλη ενημέρωση περιεχομένου, γνωστή ως ‘The Temple of Fire.’ Εισάγει νέα biomes, εχθρούς και δυνατότητες προόδου.

Πηγή: techradar