ΑρχικήinetSamsung Shortcut Sneakers: Κυκλοφόρησαν τα Hi-Tech Sneakers

Samsung Shortcut Sneakers: Κυκλοφόρησαν τα Hi-Tech Sneakers

Η Samsung μόλις κυκλοφόρησε τα πιο hi-tech αθλητικά παπούτσια που ελέγχουν το τηλέφωνό σας! Τα Samsung Shortcut Sneakers είναι εξαιρετικά περιορισμένης έκδοσης και μπορείτε να τα κερδίσετε σε διαγωνισμό!

Η Samsung μπήκε στο παιχνίδι των sneaker, μόλις τώρα. Μην υπολογίζετε ακόμη σε μια σειρά από εξαιρετικά αποκλειστικά sneakers με το σήμα Galaxy, αλλά η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει ένα μοναδικό και εξαιρετικά περιορισμένης έκδοσης hi-tech αθλητικό παπούτσι που ελέγχει το τηλέφωνο Samsung σας μέσω κινήσεων.

Δείτε επίσης: Η Samsung Ανακοινώνει τα Νέα Μοντέλα Monitor για το 2024

Τα Shortcut Sneakers έχει αναπτυχθεί από τη Samsung σε συνεργασία με τις Cheil Benelux, Elitac Wearables, Brut Amsterdam και τον σχεδιαστή αθλητικών παπουτσιών Roel van Hoff. Η εταιρεία το αποκαλεί το «το sneaker του μέλλοντος», και με καλό λόγο, καθώς κρύβει άσσο στο μανίκι του.

Υπάρχουν μόνο 6 ζευγάρια!

Αυτό που επιτρέπει το Shortcut Sneaker είναι να κάνετε ορισμένες ενέργειες στο τηλέφωνο Samsung σας μέσω κινήσεων των ποδιών σας. Διαφορετικές κινήσεις αντιστοιχούν σε διαφορετικές ενέργειες στο τηλέφωνο.

Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε moonwalk φορώντας τα παπούτσια και το τηλέφωνο θα καλέσει τη μαμά σας.

Μπορείτε να χτυπήσετε τα πόδια σας στον ρυθμό και να παίξει μουσική.

Δείτε ακόμα: Το Samsung Galaxy S25 Ultra ίσως λάβει μεγάλη αναβάθμιση κάμερας

Samsung Shortcut Sneakers

Αυτό καθίσταται δυνατό χάρη στους αισθητήρες κίνησης στη σόλα που παρακολουθούν τη θέση τους σε σχέση με το ένα το άλλο. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε πέντε συντομεύσεις με πέντε μοναδικές κινήσεις. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες εδώ, και όλες θα είναι διασκεδαστικές.

Δείτε επίσης: Η εταιρεία iFixit τερματίζει τη συνεργασία της με τη Samsung

Μην περιμένετε να τα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Samsung ή μέσω του αγαπημένου σας καταστήματος αθλητικών παπουτσιών. Η Samsung έχει αναπτύξει το Shortcut Sneaker ειδικά για τη βάση θαυμαστών των Samsung Members. Ο Roel van Hoff δημιούργησε το μοναδικό σχέδιο για αυτό το sneaker που είναι εμπνευσμένο από το Galaxy, για προφανείς λόγους, με υλικά που θυμίζουν μετεωρίτες και αστέρες ενός γαλαξία (Galaxy). Κάθε λεπτομέρεια αναφέρεται στα προϊόντα Galaxy της Samsung.

Υπάρχει ένας διαγωνισμός για αυτά τα sneakers αποκλειστικά για τους θαυμαστές των Samsung Members στην Ολλανδία, οι οποίοι μπορούν να συμμετάσχουν μέσω της εφαρμογής μέχρι τις 9 Ιουλίου 2024.

Η Samsung θα ανακοινώσει τον νικητή τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου.

Πηγή: pcgamesn

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS