Το Spotify, η δημοφιλής υπηρεσία ροής μουσικής, ενδέχεται να προσθέσει μια νέα δυνατότητα στις συνεδρίες Jam. Μια πρόσφατη ανάλυση του κώδικα εφαρμογής Spotify, γνωστή ως Teardown APK, αποκάλυψε μια κρυφή λειτουργία “Chats” με την κωδική ονομασία “campfire“. Αυτή η ανακάλυψη υποδηλώνει ότι το Spotify μπορεί να εργάζεται για την προσθήκη μιας λειτουργίας συνομιλίας στις περιόδους λειτουργίας Jam, επιτρέποντας στους φίλους να έχουν συνομιλίες ενώ ακούνε μουσική μαζί.

Δείτε επίσης: Το Spotify ανεβάζει ξανά την τιμή, πιο ακριβό από το Apple Music

Το Spotify Jam είναι μια δυνατότητα που επιτρέπει στους premium συνδρομητές να δημιουργούν μια κοινόχρηστη λίστα αναπαραγωγής με φίλους. Ωστόσο, επί του παρόντος δεν διαθέτει λειτουργία συνομιλίας εντός εφαρμογής, αναγκάζοντας τους χρήστες να μεταβούν σε άλλες εφαρμογές για να επικοινωνήσουν. Αυτή η επερχόμενη προσθήκη μιας δυνατότητας συνομιλίας θα αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα και θα βελτιώσει την επικοινωνία των περιόδων σύνδεσης Jam.

Ενώ ο κώδικας για αυτήν τη δυνατότητα συνομιλίας φαίνεται να είναι σε εξέλιξη, η παρουσία του υποδηλώνει ότι το Spotify τον αναπτύσσει ενεργά. Με βάση τον περιορισμένο κώδικα που βρέθηκε, φαίνεται ότι αυτή η δυνατότητα έχει σχεδιαστεί ειδικά για ομαδικές συνομιλίες εντός περιόδων σύνδεσης Jam. Αν και δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, είναι πιθανό ότι το Spotify δοκιμάζει ήδη εσωτερικά τη δυνατότητα.

Δείτε ακόμα: Γιατί το Spotify λανσάρει τη δική του γραμματοσειρά, Spotify Mix;

Η δυνατότητα συνομιλίας απευθείας εντός της εφαρμογής Spotify κατά τη διάρκεια των συνεδριών Jam θα ήταν μια ευπρόσδεκτη προσθήκη για τους χρήστες, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια εικονικών συνεδριών όπου δεν είναι δυνατή η επικοινωνία

πρόσωπο με πρόσωπο. Θα εξαλείψει την ανάγκη εναλλαγής μεταξύ εφαρμογών για μηνύματα σε φίλους και θα δημιουργήσει μια πιο απρόσκοπτη και ολοκληρωμένη εμπειρία.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα Teardown APK προσφέρουν μια ματιά σε πιθανές μελλοντικές λειτουργίες, αλλά δεν εγγυώνται ότι αυτές οι δυνατότητες θα κυκλοφορήσουν επίσημα. Ωστόσο, αυτή η ανακάλυψη δείχνει ότι το Spotify διερευνά τρόπους για να βελτιώσει την κοινωνική πτυχή της πλατφόρμας του και να κάνει τις περιόδους σύνδεσης Jam πιο διαδραστικές και ελκυστικές για τους χρήστες.

Δείτε επίσης: Spotify: Νέα λειτουργία “Music Pro” για μια απολαυστική μουσική εμπειρία

Το Spotify Jam είναι μια πρωτοποριακή λειτουργία από τη δημοφιλή υπηρεσία ροής μουσικής, σχεδιασμένη να βελτιώνει τη συνεργατική εμπειρία ακρόασης. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει σε πολλούς χρήστες να επιμελούνται και να ακούν λίστες αναπαραγωγής σε πραγματικό χρόνο, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται στον κόσμο. Είτε κάνετε ένα εικονικό πάρτι με φίλους είτε εργάζεστε σε ένα συλλογικό έργο, το Spotify Jam διασφαλίζει ότι όλοι παραμένουν συγχρονισμένοι μουσικά. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν, να αφαιρέσουν ή να αναδιατάξουν κομμάτια στην κοινόχρηστη λίστα αναπαραγωγής, ενισχύοντας την αίσθηση της συντροφικότητας και της κοινότητας. Με το Spotify Jam, η χαρά της συλλογικής ακρόασης μεταφέρεται σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, κάνοντας την κοινή χρήση μουσικής πιο διαδραστική και ελκυστική.

Πηγή: phonearena