ΑρχικήinetΕνημέρωση του Google Maps διορθώνει πρόβλημα σε βασική λειτουργία

Ενημέρωση του Google Maps διορθώνει πρόβλημα σε βασική λειτουργία

Με μια εφαρμογή στην οποία βασίζονται τόσοι πολλοί άνθρωποι, όπως το Google Maps, κάθε πρόβλημα ή σφάλμα που εμποδίζει την ομαλή λειτουργία οποιασδήποτε λειτουργίας της πρέπει να διορθωθεί αμέσως. Από τα τέλη του περασμένου μήνα, οι χρήστες του Google Maps δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ταξίδια με πολλές στάσεις σε συσκευές Android.

Δείτε επίσης: Το Google Maps Timeline αποθηκεύει πλέον τα δεδομένα τοποθεσίας σας στη συσκευή

Google Maps

Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, μόλις ρυθμίσετε το πρώτο μέρος του ταξιδιού στην εφαρμογή έχοντας ένα σημείο εκκίνησης και έναν προορισμό, πατήστε το κουμπί “+” κάτω από τον πρώτο προορισμό και προσθέστε έναν ακόμα προορισμό. Μπορείτε να προσθέσετε έως και εννέα στάσεις. Όταν η λειτουργία λειτουργεί, ένας χρήστης των Google Maps που φτάνει στον αρχικό προορισμό του πατάει το κουμπί που λέει “Συνέχεια” και λαμβάνει οδηγίες για την επόμενη τοποθεσία. Ωστόσο, η λειτουργία δεν λειτουργεί από τα τέλη Μαΐου και ενώ το κουμπί “Συνέχεια” εμφανίζεται στην οθόνη, το πάτημά του δεν κάνει τίποτα. Το μόνο πράγμα που μπορούν να κάνουν οι χρήστες σε αυτήν την περίπτωση είναι να κλείσουν την εφαρμογή και να εισάγουν ξανά τον επόμενο προορισμό αφού φτάσουν στον τελευταίο.

Κανένα από τα κόλπα που δοκίμασαν οι χρήστες των Google Maps δεν λειτούργησε και σύμφωνα με την Autoevolution, μόλις οι αναφορές για αυτό το ζήτημα άρχισαν να δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε άλλους πίνακες, η Google άρχισε να εργάζεται για μια λύση και, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκε μια διόρθωση που διαδόθηκε μέσω μιας ενημέρωσης Google Maps για χρήστες Android. Γνωρίζουμε ότι η ενημέρωση εξαλείφει το σφάλμα, επειδή όσοι παραπονέθηκαν για το πρόβλημα στις διαδικτυακές ομάδες συζήτησης λένε τώρα ότι μπορούν και πάλι να δημιουργήσουν και να πλοηγήσουν ταξίδια στο Google Maps με πολλές στάσεις.

Δείτε ακόμα: Google Maps: Προτείνει Πιο Πράσινες Διαδρομές

Google Maps

Η έκδοση των Google Maps για Android που περιλαμβάνει την επιδιόρθωση για τη λειτουργία είναι η 11.131.0102 build 1067550236. Για να δείτε ποια έκδοση υπάρχει στο τηλέφωνό σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Εμφάνιση όλων των εφαρμογών xxx. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Maps και πατήστε πάνω. Θα πρέπει να βρίσκεστε στη σελίδα πληροφοριών εφαρμογής για το Maps. Κάντε κύλιση μέχρι το κάτω μέρος και θα δείτε ποια έκδοση της εφαρμογής χρησιμοποιείτε. Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη την ενημέρωση, θα φτάσει σύντομα στο τηλέφωνο Android σας. Όσο για τους χρήστες iOS που χρησιμοποιούν το Google Maps, δεν αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα.

Δείτε επίσης: Νέες δυνατότητες φόρτισης EV έρχονται στο Google Maps

Το Google Maps είναι ένα ισχυρό εργαλείο που έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο πλοηγούμαστε και εξερευνούμε τον κόσμο. Παρέχει λεπτομερείς χάρτες σχεδόν οποιασδήποτε τοποθεσίας σε όλο τον κόσμο, με οδηγίες στροφή προς στροφή, ενημερώσεις κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο και πληροφορίες για τοπικές επιχειρήσεις και αξιοθέατα. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών προβολών, όπως προβολή δρόμου, δορυφορικές εικόνες και έδαφος για μια ολοκληρωμένη ματιά στο περιβάλλον τους. Επιπλέον, το Google Maps υποστηρίζει λειτουργίες όπως δρομολόγια δημόσιων συγκοινωνιών, ποδηλατικές διαδρομές και μονοπάτια πεζοπορίας, καθιστώντας το έναν ευέλικτο σύντροφο για κάθε ταξίδι. Με την εκτεταμένη βάση δεδομένων και τη φιλική προς τον χρήστη διεπαφή, το Gοοgle Maps συνεχίζει να είναι ένας απαραίτητος πόρος για τους ταξιδιώτες και τους ντόπιους.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS