Διέρρευσαν οι αλλαγές της Samsung σχετικά με την αύξηση του μεγέθους του cover και της κύριας οθόνης του επερχόμενου Galaxy Z Fold 6.

Ο γνωστός leaker smartphone Evan Blass, δημοσίευσε και λεπτομέρειες για τα βασικά χρώματα του πτυσσόμενου τηλεφώνου που θα κυκλοφορήσει στην αγορά, καθώς και για τα χρώματα που θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας της Samsung.

Διαβάστε επίσης: Το foldable iPhone θα μπορούσε να έχει μία μόνο οθόνη

Πέντε χρώματα θα είναι διαθέσιμα σε όλη τη γκάμα του premium πτυσσόμενου smartphone: μπλε, ροζ, ασημί, λευκό και μαύρο. Τα δύο τελευταία χρώματα —λευκό και μαύρο— θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμα μέσω του ιστότοπου της Samsung.

Μια έρευνα του PhoneArea απαρίθμησε τα αγαπημένα χρώματα smartphone των χρηστών, με το μαύρο να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων με 38,5%, ενώ το λευκό ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 17,4%. Αυτά τα δύο χρώματα συγκεντρώνουν πάνω από το μισό των προτιμήσεων των ερωτηθέντων. Με τη Samsung να κρατά αυτά τα δημοφιλή χρώματα αποκλειστικά για το δικό της κατάστημα, είναι πιθανό να σημειώσει σημαντικές πωλήσεις μέσω της ιστοσελίδας της, διατηρώντας έτσι την ιδιοκτησία του πελάτη αντί να την παραχωρήσει σε έναν μεταφορέα ή πωλητή λιανικής.

Αυτό αυξάνει το περιθώριο κέρδους της Samsung στη συσκευή και θα επιτρέψει επιπλέον αποκλειστικές προσφορές μόνο μέσω διαδικτύου. Εκτός από τις διαρροές για τα νέα χρώματα, έχουμε επίσης μια πρώτη εκτίμηση της τιμής του Galaxy Z Fold 6 στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με το SmartPrix, η Samsung θα αυξήσει την τιμή κατά 100 $ σε σχέση με το αντίστοιχο μοντέλο Galaxy Z Fold 5. Έτσι, το μοντέλο των 256 GB θα κοστίζει 1.899 $, το μοντέλο των 512 GB 2.019 $ και το μοντέλο 1 TB 2.259 $.

Δείτε περισσότερα: Nokia: Αλλάζει το Μέλλον της Τηλεφωνίας με Immersive Κλήσεις

Οι καταναλωτές μπορεί να αναρωτηθούν τι θα προσφέρει η επιπλέον χρέωση των 100 $, ειδικά αν η Samsung διατηρήσει την ίδια κάμερα που πρωτοεμφανίστηκε στο Galaxy Z Fold 4 και θα υπάρχει τώρα σε τρεις γενιές των πτυσσόμενων smartphone. Η μοναδική σωτηρία μπορεί να είναι η αγάπη της Samsung για ειδικές προσφορές και εκπτώσεις που θα μπορούσαν εύκολα να αντισταθμίσουν το επιπλέον κόστος των 100 $, αλλά αυτές οι προσφορές δεν θα είναι διαθέσιμες για πάντα. Αν ψάχνετε για την καλύτερη τιμή για το νέο σας πτυσσόμενο smartphone, θα πρέπει να δράσετε γρήγορα.

Πριν από την κυκλοφορία της σειράς Galaxy S24, η Samsung προσέφερε διπλάσιο χώρο αποθήκευσης, όπου τα μοντέλα των 256 GB είχαν την τιμή των 128 GB, το μοντέλο των 512 GB την τιμή των 256 GB και το μοντέλο 1 TB την τιμή των 512 GB. Επιπλέον, η Samsung προσέφερε εκπτώσεις σε διάφορα αξεσουάρ Galaxy Buds και Galaxy Watch.

Δείτε επίσης: Tips για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του τηλεφώνου σας

Το Galaxy Z Fold 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με το Galaxy Z Flip 6 σε μια εκδήλωση Galaxy Unpacked στις αρχές Ιουλίου.

Πηγή: forbes