Μετά το teaser της παγκόσμιας κυκλοφορίας της σειράς Reno 12, η ​​κινεζική εταιρεία κατασκευής συσκευών Oppo επιβεβαίωσε επιτέλους ότι και τα δύο τηλέφωνα θα παρουσιαστούν επίσημα στην Ευρώπη.

Δείτε επίσης: Τι να περιμένετε από τη σειρά Oppo Reno 12

Ενώ η σειρά Reno 12 θα ανακοινωθεί στην Ibiza της Ισπανίας, αναμένουμε ότι η διαθεσιμότητά της θα επεκταθεί σε όλες τις χώρες όπου η Oppo πουλά τα τηλέφωνά της τις επόμενες ημέρες/εβδομάδες.

Η σειρά Reno 12, που παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα στην Κίνα, είναι ο τρόπος της Oppo να πει ότι ο υπόλοιπος κόσμος δεν αξίζει το ίδιο επίπεδο «μεγαλείου» με την εγχώρια αγορά του.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, τόσο το Reno 12 όσο και το Reno 12 Pro έχουν υποβαθμιστεί αρκετά για τις παγκόσμιες αγορές. Το κύριο ζήτημα είναι ότι τα τηλέφωνα Reno 12 θα χρησιμοποιούν λιγότερο ισχυρά chipsets από τα αντίστοιχα κινέζικα.

Για παράδειγμα, το Reno 12 Pro της Oppo που θα κυκλοφορήσει σε όλες τις αγορές, τροφοδοτείται από CPU MediaTek Dimensity 7300, ενώ το κινεζικό μοντέλο τροφοδοτείται από επεξεργαστή MediaTek Dimensity 9200+.

Δείτε ακόμα: Oppo Watch X: Ένα μεταμφιεσμένο OnePlus Watch 2

Επίσης, το vanilla Reno 12 για τις παγκόσμιες αγορές φημολογείται ότι διαθέτει διπλή κυρτή οθόνη, ενώ η κινεζική έκδοση έχει κανονική οθόνη.

Προφανώς, αυτό δεν τα καθιστά αυτόματα κακά προϊόντα. Εάν η τιμή τους μειωθεί για να ευθυγραμμιστεί με τις νέες προδιαγραφές τους, τότε πιθανότατα θα είναι τόσο επιτυχημένες όσο οι κινεζικές παραλλαγές.

Δυστυχώς, οι φήμες δεν επιβεβαιώνουν πραγματικά αυτή τη θεωρία. Όπως φαίνεται, το Oppo Reno 12 5G παγκόσμιας κυκλοφορίας, θα είναι διαθέσιμο για περίπου 455 €, ενώ το Reno 12 Pro λέγεται ότι κοστίζει 550 € (μέσω @passionategeekz). Συγκριτικά, οι κινεζικές εκδόσεις πωλούνται στην τιμή των 350 € και 440 €, αντίστοιχα.

Δείτε επίσης: Η Oppo παρουσίασε τα γυαλιά Oppo Air Glass 3

Η σειρά Oppo Reno 12 αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην ήδη εντυπωσιακή γκάμα smartphone της Oppo. Εξοπλισμένη με κορυφαία χαρακτηριστικά και τεχνολογίες, η σειρά Reno 12 προσφέρει μία εξαιρετική εμπειρία χρήσης για τους καταναλωτές. Με προηγμένες δυνατότητες κάμερας, ισχυρή επεξεργαστική μονάδα και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, τα νέα μοντέλα της σειράς υπόσχονται να καλύψουν όλες τις ανάγκες των χρηστών, είτε πρόκειται για φωτογραφία, παιχνίδια ή καθημερινή χρήση.

Πηγή: phonearena