Ο δημιουργός του Elden Ring δεν έχει πρόβλημα αν παίζετε το Elden Ring σε co-op.

Επιπλέον, η FromSoft είναι ευτυχής να “εξετάσει ιδέες σαν αυτή για τα μελλοντικά της παιχνίδια“.

Δείτε επίσης: Η Αποκάλυψη του Dragon Age: The Veilguard Απογοήτευσε

Ο δημιουργός του Elden Ring, Hidetaka Miyazaki, είναι εντάξει με το αν παίζετε το Elden Ring σε co-op – ακόμη κι αν χρησιμοποιείτε mods για να παίξετε μαζί “από την αρχή μέχρι το τέλος“.

Σε μια συνέντευξη με το PC Gamer, ο πρόεδρος της FromSoftware, Miyazaki, ρωτήθηκε για τις απόψεις του σχετικά με τις προσπάθειες της κοινότητας του modding να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του Elden Ring, συμπεριλαμβανομένου του Seamless Co-op mod που επιτρέπει στους παίκτες να συνεργάζονται πέρα από τις μάχες με τα boss.

Ο Miyazaki επιβεβαίωσε ότι, ενώ η ομάδα σκόπιμα σχεδίασε ένα “χαλαρό” σύστημα όπου μπορείς να “μπαίνεις, να νικάς ένα boss, να βγαίνεις“, δεν “αντιτίθεται ενεργά ή υποβαθμίζει” τους Tarnished που προτιμούν να αντιμετωπίσουν τις φρίκες του χάρτη The Lands Between με έναν φίλο στο πλευρό τους.

Δείτε ακόμα: Gears E-Day: Νέο Τρέιλερ, Νέα Μουσική, Νέα Εποχή!

Δεν είναι κάτι που αντιτιθέμεθα ενεργά ή θέλουμε να υποβαθμίσουμε, θέλοντας να περάσουν όλο το παιχνίδι μαζί,” είπε ο Miyazaki. “Όσον αφορά το σημείο που βρισκόμασταν με το Elden Ring, ήταν απλά μια περίπτωση του να θέλουμε αυτό το πιο χαλαρό, casual στυλ – να μπεις, να νικήσεις ένα boss, να βγεις. Δεν βάζει κανέναν τεχνικό περιορισμό στον παίκτη, απλά του επιτρέπει να ολοκληρώσει αυτό το στόχο και μετά να προχωρήσει, έτσι να πούμε.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα εξετάσουμε άλλους τρόπους όπως εσύ και ο φίλος σου παίξατε, από την αρχή μέχρι το τέλος, πλήρη συνεργασία – αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα εξετάσουμε ιδέες σαν αυτή για τα μελλοντικά μας παιχνίδια.”

Το Elden Ring έχει πλέον αποστείλει εντυπωσιακές 25 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως.

Κατά την αρχική του κυκλοφορία τον Φεβρουάριο του 2022, το Elden Ring έγινε αμέσως επιτυχία. Σε λίγο πάνω από δύο εβδομάδες, είχε πουλήσει 12 εκατομμύρια αντίτυπα, με τον εκδότη Bandai Namco και τον προγραμματιστή FromSoftware να περιγράφουν αυτές τις πωλήσεις ως “μια φανταστική αρχή για τη νέα σειρά“.

Δείτε επίσης: Το Sonic x Shadow Generations κυκλοφορεί στις 25 Οκτωβρίου

Μέχρι τον Μάιο, οι πωλήσεις είχαν ξεπεράσει τα 13,4 εκατομμύρια και αυξήθηκαν περαιτέρω στα 16,6 εκατομμύρια μέχρι τον Αύγουστο. Ένα χρόνο μετά το ντεμπούτο του Tarnished, αποκαλύφθηκε ότι το Elden Ring είχε πουλήσει 20 εκατομμύρια αντίτυπα.

Πηγή: eurogamer.net