Στις 10 Ιουλίου, η Samsung θα πραγματοποιήσει την επόμενη Unpacked εκδήλωση της στο Παρίσι της Γαλλίας, μόλις 16 ημέρες πριν από την τελετή έναρξης των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα πραγματοποιηθεί στην χώρα. Η Samsung είναι μεγάλος χορηγός των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων, επομένως είναι λογικό να υπάρχει κάποιο είδος συσχετισμού. Εκτός από την ανακοίνωση των τελευταίων επαναλήψεων των πτυσσόμενων τηλεφώνων της Sammy (Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Flip 6), θα πρέπει να δούμε την εταιρεία να αποκαλύπτει νέα ακουστικά, το Galaxy Watch 7 και το Galaxy Ring.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι προδιαγραφές και η τιμή του

Η Samsung παρουσίασε για πρώτη φορά το Galaxy Ring στη Βαρκελώνη τον περασμένο Φεβρουάριο στο MWC. Αλλά η εκδήλωση της 10ης Ιουλίου θα είναι η επίσημη αποκάλυψη. Χάρη σε ένα tweet από τον χρήστη @TheGalox_, μπορούμε τώρα να ρίξουμε μία πρώτη ματιά στη θήκη φόρτισης του Galaxy Ring. Ενώ η Samsung μας έχει ήδη δώσει μία γεύση του Galaxy Ring, η θήκη φόρτισης ήταν ένα μυστήριο μέχρι τώρα.

Ενώ η θήκη φόρτισης για το Galaxy Ring πιθανότατα θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, θα επιτρέπει επίσης σύνδεση ενός καλωδίου στο εξωτερικό του αξεσουάρ ενώ το δαχτυλίδι θα είναι τοποθετημένο μέσα στη θήκη. Η Samsung δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τις προδιαγραφές για το πρώτο της έξυπνο δαχτυλίδι, αλλά υπαινίσσεται ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι εννέα ημέρες, πράγμα που σημαίνει ότι το Galaxy Ring θα βρίσκεται πολύ περισσότερο χρόνο στο δάχτυλό σας παρά μέσα στη θήκη φόρτισης.

Δείτε ακόμα: Η Samsung Ανακοινώνει τα Νέα Μοντέλα Monitor για το 2024

Ο κατασκευαστής φέρεται να περιορίζει την πρώτη παραγωγή της συσκευής σε 400.000 δαχτυλίδια με εννέα διαφορετικά μεγέθη για να διαλέξετε. Μια προηγούμενη διαρροή από τον Evan Blass

αποκάλυψε ότι εάν ένας αγοραστής Galaxy Ring δεν γνωρίζει το μέγεθος του δαχτυλιδιού του, μπορεί να παραγγείλει ένα κιτ μεγέθους από τη Samsung για να το βρει. Οι τελευταίες φήμες λένε ότι το Galaxy Ring, με τιμή από 300 έως 350 $, θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.

Το Galaxy Ring θα λειτουργεί σε συνδυασμό με το κινητό Galaxy του χρήστη για να παρέχει δεδομένα που σχετίζονται με την υγεία και τη φυσική του κατάσταση. Υπήρξαν εικασίες ότι δεν θα είναι όλα τα ιατρικά χαρακτηριστικά υγείας του Galaxy Ring έτοιμα κατά την κυκλοφορία, καθώς η Samsung μπορεί να χρειαστεί να περιμένει την έγκριση του FDA προτού επιτρέψει τη χρήση ορισμένων από τους αισθητήρες του wearable για την ανάλυση δεδομένων που σχετίζονται με την υγεία.

Δείτε επίσης: Τα επερχόμενα Galaxy Watch 7 θα διαθέτουν λειτουργίες υγείας με AI

Το Samsung Galaxy Ring αντιπροσωπεύει την τελευταία καινοτομία στην τεχνολογία wearable. Αυτή η κομψή συσκευή συνδυάζει τη λειτουργικότητα ενός fitness tracker με την κομψότητα ενός μοντέρνου αξεσουάρ. Το Galaxy Ring είναι εξοπλισμένο με προηγμένους αισθητήρες που παρακολουθούν διάφορες μετρήσεις υγείας, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παλμών, των προτύπων ύπνου και των επιπέδων δραστηριότητας, παρέχοντας στους χρήστες ολοκληρωμένες πληροφορίες για την ευημερία τους. Η απρόσκοπτη ενσωμάτωσή του με την εφαρμογή Samsung Health επιτρέπει την εύκολη παρακολούθηση και παρέχει εξατομικευμένες προτάσεις υγείας. Με τον ανθεκτικό σχεδιασμό και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, το Samsung Galaxy Ring είναι έτοιμο να γίνει ένα απαραίτητο αξεσουάρ για άτομα που αναζητούν έναν συνδυασμό πολυπλοκότητας και πρακτικότητας.

Πηγή: phonearena