ΑρχικήinetΤο Phone Link διευκολύνει την αποστολή αρχείων απευθείας σε Android

Το Phone Link διευκολύνει την αποστολή αρχείων απευθείας σε Android

Η εφαρμογή Phone Link της Microsoft λαμβάνει κάποιες βελτιώσεις αυτήν την εβδομάδα για την αποστολή αρχείων απευθείας σε Android. Προς το παρόν, η ενημερωμένη έκδοση των Windows 11 που φέρνει σημαντικές βελτιώσεις στην εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο στους insiders, αλλά δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος μέχρι να αποκτήσουν όλοι πρόσβαση σε αυτήν.

Δείτε επίσης: Σιγκαπούρη: Δύο άνδρες κατηγορούνται για διανομή Android malware

Phone Link Android

Σύμφωνα με το 9to5google, η προσθήκη του Phone Link της Microsoft στα Windows 11, θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται αρχεία απευθείας στις συσκευές Android. Μια νέα επιλογή κοινής χρήσης περιεχομένου στο “My Phone” έχει προστεθεί στο παράθυρο κοινής χρήσης των Windows.

Σύμφωνα με τη Microsoft, η νέα δυνατότητα απαιτεί από τους χρήστες να κάνουν σύζευξη τις συσκευές Android με τον υπολογιστή τους Windows, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Link to Windows στο Android και Phone Link στον υπολογιστή τους. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα κοινής χρήσης περιεχομένου σε μια συσκευή Android από το παράθυρο κοινής χρήσης των Windows.

Δείτε ακόμα: Το Chrome στο Android αποκτά μια νέα δυνατότητα Listen to this page

Λάβετε υπόψη ότι, ενώ αυτό θα πρέπει να είναι γενικά χρήσιμο κάθε φορά που χρειάζεται να μοιραστείτε περιεχόμενο στη συσκευή Android σας, ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να μην υποστηρίζουν αυτήν τη λειτουργία. Εφόσον η Microsoft ενσωματώνει το Phone Link στα Windows 11, πρέπει οπωσδήποτε ο υπολογιστής σας να τρέχει αυτήν την έκδοση του λειτουργικού συστήματος, εάν θέλετε να την εκμεταλλευτείτε.

Microsoft Phone Link

Για άλλη μια φορά, αυτό είναι διαθέσιμο μόνο για Windows Insiders. Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένος στο πρόγραμμα beta, αναζητήστε το Windows 11 Insider Preview Build 22635.3785 (KB50339319), το οποίο θα πρέπει να περιλαμβάνει αυτήν τη λειτουργία μεταξύ άλλων νέων δυνατοτήτων και βελτιώσεων.

Δείτε επίσης: Malware εκστρατεία στοχεύει Windows, Android και macOS

Το Microsoft Phone Link αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο που ενσωματώνει το Android smartphone σας στον υπολογιστή σας, επιτρέποντάς σας να διαχειρίζεστε τα μηνύματά σας, τις κλήσεις και τις ειδοποιήσεις απευθείας από τον υπολογιστή. Αυτό το λογισμικό διευκολύνει την κοινή χρήση αρχείων, την αντιγραφή και επικόλληση περιεχομένου, καθώς και την άμεση πρόσβαση στις εφαρμογές του τηλεφώνου σας, χωρίς να κρατάτε το τηλέφωνο στο χέρι σας. Είτε για επαγγελματική χρήση είτε για προσωπικούς λόγους, το Microsoft Phone Link υπερβαίνει τα όρια μεταξύ των συσκευών, προσφέροντας ευκολία και αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS