Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκδήλωσης WWDC, η Apple αποκάλυψε επερχόμενες λειτουργίες λογισμικού για την τρέχουσα σειρά AirPods Pro, συμπεριλαμβανομένων καινοτόμων νέων ελέγχων χειρονομίας για το AirPods Pro 2 για αλληλεπίδραση με το Siri. Ωστόσο, η εταιρεία έχει κρατήσει κρυφή μια έκπληξη.

Δείτε επίσης: Η Apple Εισάγει Νέες Λειτουργίες στα AirPods

Στο πιο πρόσφατο υλικολογισμικό AirPods beta, η Apple τροποποιεί τους ελέγχους για να διευκολύνει τους χρήστες να προσαρμόσουν τη δυνατότητα ακύρωσης θορύβου.

Αυτήν τη στιγμή, οι χρήστες του AirPods Pro μπορούν να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν την ακύρωση θορύβου και να χρησιμοποιούν προσαρμοστικό ήχο. Το τελευταίο τροποποιεί αυτόματα τη λειτουργία διαφάνειας και την ενεργή ακύρωση θορύβου με βάση το τι συμβαίνει γύρω σας. Είναι σαν να έχετε έναν έξυπνο βοηθό ήχου που ξέρει πότε να αφήνει τους εξωτερικούς ήχους και πότε να τους κρατά έξω.

Έτσι, το AirPods Pro ήδη τροποποιεί την ακύρωση θορύβου με βάση το πόσο ήσυχο ή θορυβώδες είναι το περιβάλλον σας. Αλλά επειδή αυτό συμβαίνει αυτόματα, δεν είναι πάντα αυτό που θέλετε. Αυτό ακριβώς στοχεύει να διορθώσει η νέα λειτουργία των AirPods Pro.

Δείτε ακόμα: AirPods Max: Πραγματοποιείται η αναβάθμιση για το μοντέλο επόμενης γενιάς

Αυτή η αναβάθμιση τοποθετεί τους χρήστες στη θέση του ελεγκτή. Το Customizable Adaptive Audio σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τα επίπεδα ακύρωσης σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Η έκδοση beta δείχνει ότι θα μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ προεπιλογής, λιγότερου θορύβου ή περισσότερου θορύβου.

Δεν έχουμε σαφή ημερομηνία για το πότε θα κυκλοφορήσει αυτή η ενημέρωση υλικολογισμικού. Αλλά είναι η ίδια ενημέρωση που προσθέτει νέες δροσερές λειτουργίες, όπως κούνημα ή σκύψιμο του κεφαλιού σας για απόρριψη ή αποδοχή κλήσεων, καθώς και τις νέες αλληλεπιδράσεις του Siri που αναφέρθηκαν προηγουμένως. Η Apple διασκέδασε αυτή την ενημέρωση πολλές φορές κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του WWDC, επομένως είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι θα φτάσει με το iOS 18

το φθινόπωρο.

Η λειτουργία προσαρμογής της ακύρωσης θορύβου στα AirPods Pro είναι μια ευπρόσδεκτη βελτίωση, προσφέροντάς σας μεγαλύτερο έλεγχο σε ολόκληρη την εμπειρία ήχου σας.

Δείτε επίσης: AirPods 4: Βελτιωμένος Σχεδιασμός και Νέες Λειτουργίες Ακοής ANC

Τα AirPods Pro αντιπροσωπεύουν μια σημαντική πρόοδο στην τεχνολογία ασύρματων ακουστικών. Αυτά τα ακουστικά είναι εξοπλισμένα με ενεργή ακύρωση θορύβου, η οποία προσαρμόζεται στο σχήμα του αυτιού σας και στην εφαρμογή των άκρων των αυτιών, εξασφαλίζοντας μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ήχου. Επιπλέον, η λειτουργία διαφάνειας σάς επιτρέπει να ακούτε και να αλληλεπιδράτε με τον κόσμο γύρω σας απρόσκοπτα χωρίς να αφαιρείτε τα ακουστικά. Οι προσαρμόσιμες μύτες σιλικόνης προσφέρουν άνετη και ασφαλή εφαρμογή, ενώ η αντοχή στον ιδρώτα και το νερό τα καθιστούν ιδανικά για προπονήσεις και υπαίθριες δραστηριότητες. Η εντυπωσιακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους, σε συνδυασμό με την άνεση της ασύρματης φόρτισης, καθιστούν τα AirPods Pro ηγέτη στην αγορά των ασύρματων ακουστικών.

Πηγή: phonearena