Η Samsung μόλις επιβεβαίωσε επίσημα, έστω και ακούσια, ότι το επερχόμενο premium smartwatch της θα ονομάζεται Galaxy Watch Ultra. Το όνομα εμφανίστηκε σε σελίδες υποστήριξης (που έχουν πλέον διαγραφεί) για το μη ανακοινωθέν wearable στον ιστότοπό του. Η εταιρεία θα αποκαλύψει το ρολόι μαζί με νέα πτυσσόμενα και άλλα προϊόντα στο Unpacked τον Ιούλιο.

Δείτε επίσης: Τα επερχόμενα Galaxy Watch 7 θα διαθέτουν λειτουργίες υγείας με AI

Η σειρά Galaxy Watch αποκτά το πρώτο της Ultra-branded μέλος φέτος. Πρόκειται για ένα έξυπνο ρολόι υψηλής ποιότητας που η Samsung σκοπεύει να παρουσιάσει για να ανταγωνιστεί τα ρολόγια Ultra της Apple. Όπως αναφέρθηκε τον Απρίλιο, το wearable θα φέρει το εμπορικό όνομα Galaxy Watch Ultra. Ωστόσο, ορισμένες πηγές είπαν ότι θα φτάσει ως Galaxy Watch 7 Ultra. Αυτό ήταν επίσης λογικό καθώς η Samsung θα αποκαλύψει το Galaxy Watch 7 μαζί με αυτό το premium μοντέλο.

Δείτε ακόμα: Η θήκη φόρτισης του Galaxy Ring διέρρευσε σε φωτογραφία

Αυτή η σύγχυση διευθετήθηκε από μια πιστοποίηση TDRA τον περασμένο μήνα. Ο ρυθμιστικός φορέας της κυβέρνησης των ΗΑΕ πιστοποίησε το νέο ρολόι με τον ίδιο αριθμό μοντέλου (SM-L705F). Ανέφερε επίσης το ίδιο όνομα μάρκετινγκ, δηλαδή Galaxy Watch Ultra. Τώρα έχουμε επίσημη επιβεβαίωση από τη Samsung. Η εταιρεία δημοσίευσε σελίδες προϊόντων για το επερχόμενο ρολόι στον ιστότοπό της μαζί με το όνομα.

Δείτε επίσης: Πόσο χρήσιμα είναι τελικά τα smartwatches;

Οι επίσημες σελίδες υποστήριξης για το Galaxy Watch Ultra, που εντοπίστηκαν από την 91Mobiles, αναρτήθηκαν για λίγο στους ιστότοπους της Samsung στον Καναδά, την Αυστρία, τη Λατινική Αμερική και άλλες περιοχές, με ορισμένες λίστες να προσδιορίζουν το όνομα του προϊόντος μαζί με τον αριθμό μοντέλου. Η εταιρεία διέγραψε τις σελίδες αργότερα, αλλά όχι πριν μπορέσει η δημοσίευση να κυκλοφορήσει και να υπάρξουν στιγμιότυπα οθόνης. Οι διαγραμμένες λίστες επιβεβαίωσαν επίσης ότι το ρολόι θα διατίθεται μόνο σε μέγεθος 47 mm.

Πηγή: androidheadlines