Το YouTube πραγματοποιεί αλλαγές στον ήχο των βίντεο στο Android TV και στο Google TV, ώστε να μην χρειάζεται να κρατάτε συνέχεια το τηλεχειριστήριο για να αλλάξετε την ένταση του ήχου. Αυτή η νέα δυνατότητα, που ονομάζεται “stable volume”, κάνει αυτόματα τα αθόρυβα μέρη πιο δυνατά και τα δυνατά μέρη πιο αθόρυβα.

Δείτε επίσης: Η Google ακυρώνει συνδρομές YouTube Premium μέσω VPN

Αν παρακολουθείτε YouTube στην τηλεόρασή σας, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι ορισμένα βίντεο είναι πιο δυνατά από άλλα. Ίσως παρακολουθείτε ένα βίντεο και κάποιος ψιθυρίζει, οπότε δυναμώνετε την ένταση. Στη συνέχεια ξεκινά το επόμενο βίντεο και είναι πολύ δυνατό, τότε πρέπει να προσπαθήσετε να μειώσετε γρήγορα την ένταση, κάτι που δεν είναι καλό για τα αυτιά σας.

Ωστόσο, το YouTube προσπαθεί να διορθώσει αυτό το πρόβλημα προσθέτοντας τη λειτουργία stable volume στην εφαρμογή του. Με ενεργοποιημένο το stable volume, δεν χρειάζεται να προσαρμόσετε την ένταση του ήχου, αφού θα το κάνει το YouTube για εσάς. Η λειτουργία προσπαθεί να διατηρήσει την ένταση του ήχου σε παρόμοιο επίπεδο, ώστε να μην εκπλαγείτε από ξαφνικούς δυνατούς θορύβους ή να δυσκολευτείτε να ακούσετε το πιο σιγανά βίντεο.

Δείτε ακόμα: YouTube: Οι χρήστες μπορούν πλέον να προσθέτουν σημειώσεις στα βίντεο

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία stable volume κάνοντας αναπαραγωγή ενός βίντεο στο YouTube και στη συνέχεια, πατώντας στο εικονίδιο με το γρανάζι. Στη συνέχεια, θα πρέπει να δείτε μια εναλλαγή για σταθερή ένταση ήχου, η οποία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή. Ωστόσο, εάν προτιμάτε να έχετε τις ρυθμίσεις έντασης όπως τις είχατε πριν, μπορείτε πάντα να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

Το stable volume δεν είναι ακριβώς μια νέα δυνατότητα, καθώς είναι διαθέσιμη στην έκδοση για κινητά του YouTube εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο, είναι νέο στην έκδοση έξυπνης τηλεόρασης του YouTube, και ως εκ τούτου, μπορεί να μην είναι τέλειο. Για παράδειγμα, μπορεί να μην λειτουργεί καλά με μουσικά βίντεο ή βίντεο που έχουν πολλούς διαφορετικούς ήχους. Εάν είστε λάτρης της μουσικής, μπορεί να μην σας αρέσει το πώςς η σταθερή ένταση του ήχου αλλάζει τον τρόπο που ακούγεται η μουσική σε ένα YouTube βίντεο.

Τούτου λεχθέντος, για τους περισσότερους ανθρώπους, το stable volume θα πρέπει να είναι χρήσιμο. Εάν έχετε βαρεθεί να προσαρμόζετε συνεχώς την ένταση του ήχου στην τηλεόρασή σας, καλό θα ήταν να το δοκιμάσετε στην πιο πρόσφατη έκδοση του YouTube v4.40.303 στο Google ή το Android TV σας.

Δείτε επίσης: YouTube: Εισάγει Δυνατότητα Επιλογής Thumbnail από creators

Το YouTube είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα όπου οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν, να μοιραστούν και να δουν βίντεο. Λειτουργεί ως αποθετήριο τεράστιου περιεχομένου που ποικίλλει από εκπαιδευτικά σεμινάρια και μουσικά βίντεο μέχρι vlog και ροές παιχνιδιών. Από την έναρξή του το 2005, το YouTube έχει αναπτυχθεί εκθετικά, αποτελώντας σημαντικό μέρος της λαϊκής κουλτούρας και απαραίτητο εργαλείο τόσο για τους δημιουργούς όσο και για τους θεατές. Είτε θέλετε να μάθετε μια νέα δεξιότητα, είτε να διασκεδάσετε ή να ακολουθήσετε τους αγαπημένους σας influencers, το YouTube προσφέρει κάτι για όλους.

Πηγή: phonearena