Στις μέρες μας, βασιζόμαστε όλο και περισσότερο στην τεχνητή νοημοσύνη για την αναζήτηση και την επίλυση κάθε είδους προβλημάτων. Ωστόσο, η ανθρώπινη γνώμη εξακολουθεί να έχει σημασία και είναι ο καλύτερος τρόπος για να λάβετε αξιόπιστα στοιχεία. Από το περασμένο φθινόπωρο, η Google πειραματίζεται για να προσφέρει μια πιο ανθρώπινη πινελιά στην υπηρεσία Notes – ένα σχόλιο σχετικά με τα αποτελέσματα αναζήτησης που λαμβάνει ένα άτομο, το οποίο μπορούν να δουν κι άλλοι χρήστες.

Δείτε επίσης: Η εφαρμογή Notes του iPhone είναι ένα μυστικό όπλο για ιδιωτικές συνομιλίες

Τώρα, οι άνθρωποι του Android Authority έχουν ανακαλύψει κώδικα που υποδηλώνει ότι η Google εργάζεται για να διευκολύνει την ανάρτηση Notes στην εφαρμογή Android.

Αυτήν τη στιγμή, το Notes in Search είναι μια δυνατότητα συμμετοχής στο Search Labs και είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε χρήστες στις ΗΠΑ και την Ινδία. Ο κώδικας στην έκδοση 15.26.34 της εφαρμογής Google για Android αποκαλύπτει ότι η εταιρεία μπορεί να σας επιτρέπει να μοιραστείτε γρήγορα την άποψή σας για τα αποτελέσματα αναζήτησης που λαμβάνετε, χωρίς να χρειάζεται να επιλέξετε θέμα (η επιλογή θέματος φαινόταν πολύ σημαντική μέχρι στιγμής).

Δείτε ακόμα: Η Αναζήτηση Google κατατάσσει τα AI Spam πάνω από τα αρχικά αποτελέσματα ειδήσεων

Με αυτό το νέο tweak, η Google σας δίνει επιλογές για να επιλέξετε ακόμα ένα θέμα, αλλά μπορείτε επίσης να ορίσετε γρήγορα ένα φόντο στο Note σας επισυνάπτοντας μια εικόνα. Αυτή η αλλαγή δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη δημόσια, αλλά μάλλον θα είναι διαθέσιμη πολύ σύντομα. Τουλάχιστον στους χρήστες

που έχουν πρόσβαση στo Notes ούτως ή άλλως.

Αυτή η δυνατότητα είναι εξαιρετικά χρήσιμη και μακάρι να ήταν διαθέσιμη σε περισσότερους ανθρώπους. Ωστόσο, ίσως η Google χρειάζεται χρόνο για να τη βελτιώσει πριν γίνει παγκοσμίως διαθέσιμη. Ούτως ή άλλως, θα είναι πραγματικά καλό, οπότε δεν χρειάζεται πάντα να βασιζόμαστε στην τεχνητή νοημοσύνη για σχόλια σχετικά με κάτι. Η ανάλογη κριτική κάποιου άλλου στα αποτελέσματα αναζήτησης είναι στην πραγματικότητα ευεργετική.

Δείτε επίσης: Google Messages: Αφαιρεί το “No Encryption” εικονίδιο από τις συνομιλίες RCS του iPhone

Το Google Notes, είναι μια ευέλικτη υπηρεσία λήψης σημειώσεων που αναπτύχθηκε από την Google. Επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν γρήγορα σκέψεις, λίστες, φωτογραφίες και ηχογραφήσεις φωνής, οι οποίες μπορούν να οργανωθούν με ετικέτες και χρώματα για εύκολη ανάκτηση. Ενσωματωμένο απρόσκοπτα με το Google Drive, το Google Notes διασφαλίζει ότι οι σημειώσεις σας είναι προσβάσιμες από οποιαδήποτε συσκευή και μπορούν εύκολα να κοινοποιηθούν με άλλους για συλλογικές εργασίες. Επιπλέον, η ενσωμάτωσή του με άλλες υπηρεσίες της Google, όπως το Ημερολόγιο Google και τα Έγγραφα Google, ενισχύει την παραγωγικότητα ενεργοποιώντας υπενθυμίσεις και τη σύνδεση εγγράφων. Αυτό καθιστά το Google Notes όχι απλώς μια απλή εφαρμογή λήψης σημειώσεων, αλλά ένα ισχυρό εργαλείο για προσωπική οργάνωση και διαχείριση έργων.

Πηγή: phonearena