Η μεγάλη εκδήλωση της Google στις 13 Αυγούστου πλησιάζει γρήγορα. Αναμένουμε με ανυπομονησία το Google Pixel Watch 3 και, με μόλις ένα μήνα να απομένει μέχρι τη μεγάλη αποκάλυψη, μάθαμε δύο νέες σημαντικές λεπτομέρειες για το επερχόμενο smartwatch της Google.

Τέσσερα μοντέλα του Pixel Watch 3 — τα GBDU9, GG3HH, GRY0E και GGE4J — έλαβαν έγκριση από την FCC την Κυριακή. Δύο από αυτά διαθέτουν συνδεσιμότητα LTE, ενώ τα άλλα δύο υποστηρίζουν μόνο Wi-Fi και Bluetooth. Μέχρι στιγμής, τίποτα το ασυνήθιστο. Αυτό που ξεχωρίζει, ωστόσο, είναι οι δύο προδιαγραφές που υπάρχουν σε όλα τα μοντέλα Pixel Watch 3: συνδεσιμότητα Wi-Fi Ultra-Wideband (UWB) και 5 GHz.

Διαβάστε σχετικά: Πόσο χρήσιμα είναι τελικά τα smartwatches;

Από τον Μάρτιο κυκλοφορούν φήμες για την τεχνολογία UWB στο Pixel Watch 3, οπότε είναι ευχάριστο να επιβεβαιώνεται η ύπαρξή της. Πιστεύουμε ότι το UWB θα χρησιμοποιηθεί για ευκολότερο ξεκλείδωμα του τηλεφώνου όταν το Google Pixel Watch 3 είναι συνδεδεμένο με ένα Pixel smartphone. Επίσης, είναι πιθανό η Google να ενεργοποιήσει κάποια λειτουργία υψηλής ακρίβειας για τον εντοπισμό του ρολογιού ή του τηλεφώνου σε περίπτωση που χαθούν, παρόμοια με το Precision Finding στο Apple Watch Series 9 και το Apple Watch Ultra 2

.

Όσον αφορά το Wi-Fi 5 GHz, αυτό θα πρέπει να επιτρέψει ταχύτερη συνολική απόδοση δεδομένων στο Pixel Watch 3. Αντίθετα, τα προηγούμενα μοντέλα, το αρχικό Pixel Watch και το Pixel Watch 2, υποστήριζαν μόνο Wi-Fi 2,4 GHz.

Παρότι το UWB και το Wi-Fi 5 GHz είναι συναρπαστικά, υπάρχει ακόμα περισσότερος ενθουσιασμός για το τρίτο smartwatch Pixel της Google και όπως φαίνεται, η Google θα το προσφέρει σε δύο μεγέθη: το κανονικό Pixel Watch 3 και το μεγαλύτερο Pixel Watch 3 XL. Η συνολική σχεδίαση παραμένει παρόμοια με τα δύο προηγούμενα μοντέλα, αλλά η προσθήκη ενός δεύτερου μεγέθους αποτελεί σημαντική εξέλιξη.

Δείτε περισσότερα: Google Pixel: Νέα Ενημέρωση με Διορθώσεις και Βελτιώσεις

Περισσότερες φήμες για το Google Pixel Watch 3 πιθανότατα θα συνεχιστούν τις επόμενες εβδομάδες, ενώ όλες οι επίσημες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν στην επόμενη εκδήλωση Made by Google στις 13 Αυγούστου.

Πηγή: yahoo