Το subbrand της Nothing που εστιάζει στην προσιτή τιμή, το CMF, κυκλοφόρησε ένα smartphone με 199 $, ενώ παρουσίασε επίσης ένα νέο ζευγάρι ασύρματων ακουστικών στα 59 $ και ένα smartwatch στα $69, που ενσωματώνουν τη μοναδική αίσθηση για την οποία η Nothing έχει γίνει γνωστή.

Δείτε επίσης: Το μέλλον της Nothing: Τα smartphones με τεχνητή νοημοσύνη

Τα ακουστικά Buds Pro 2 είναι η συνέχεια των ακουστικών της Nothing CMF, που κυκλοφόρησαν πέρυσι. Σε αντίθεση με την πρώτη έκδοση του Buds Pro της CMF (που είναι 10 $ φθηνότερα), το Buds Pro 2 έχει μια θήκη φόρτισης με έναν “έξυπνο” επιλογέα που μπορείτε να περιστρέψετε για να ρυθμίσετε την ένταση ή να διαχειριστείτε την αναπαραγωγή, παρόμοια με αυτή στο CMF Neckband Pro. Ο επιλογέας είναι πλήρως προσαρμόσιμος, επιτρέποντάς σας να το πατήσετε για να ελέγξετε την ακύρωση θορύβου, να ενεργοποιήσετε έναν βοηθό φωνής ή να απενεργοποιήσετε το μικρόφωνό σας κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης.

Εκτός από αυτόν τον κομψό διακόπτη, το Buds Pro 2 διαθέτει υβριδική ενεργή ακύρωση θορύβου έως και 50dB, πρόγραμμα οδήγησης μπάσων 11 mm, ήχο υψηλής ανάλυσης έως και 990 kbps και υποστήριξη χωρικού ήχου. Τα ακουστικά της Nothing CMF, προσφέρουν επίσης επτά ώρες αναπαραγωγής ήχου με μία μόνο φόρτιση και με απενεργοποιημένο ANC (ή έως και 43 ώρες με τη θήκη).

Δείτε ακόμα: Το πρώτο Special Edition smartphone της Nothing Phone 2a

Εν τω μεταξύ, το οικονομικό Watch Pro 2 έρχεται με ένα νέο εναλλάξιμο πλαίσιο που μπορείτε εύκολα να το αλλάξετε για διαφορετικά στυλ. Εκτός από μια οθόνη AMOLED

1,32 ιντσών, το Watch Pro 2 διαθέτει επίσης ισχυρή διάρκεια ζωής μπαταρίας 11 ημερών, ενσωματωμένο GPS, 120 αθλητικές λειτουργίες και περισσότερα από 100 ρολόγια (με 80 διαθέσιμα κατά την κυκλοφορία).

Τόσο το CMF Watch Pro 2 όσο και το Buds Pro 2 διατίθενται σε πορτοκαλί, σκούρο γκρι, ανοιχτό γκρι και μπλε. Το Watch Pro 2 και το Buds Pro 2 είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία στον ιστότοπο της CMF, με τις δύο συσκευές να αποστέλλονται στις 12 Ιουλίου.

Δείτε επίσης: Nothing: Τα Νέα Εξαιρετικά Ανταγωνιστικά Aκουστικά Ear & Ear (a)

Τα ακουστικά έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο ακούμε μουσική και καταναλώνουμε περιεχόμενο ήχου και υπάρχουν αρκετά οικονομικά μοντέλα, όπως τα νέα της Nothing CMF. Αυτές οι συμπαγείς και φορητές συσκευές εφαρμόζουν άνετα στο αυτί, παρέχοντας μια άνετη και καθηλωτική εμπειρία ακρόασης. Εξοπλισμένα με προηγμένη τεχνολογία, πολλά σύγχρονα ακουστικά προσφέρουν λειτουργίες όπως ακύρωση θορύβου, ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth και εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, καθιστώντας τα απαραίτητα στην καθημερινή μας ζωή. Είτε χρησιμοποιούνται για μετακίνηση, άσκηση ή χαλάρωση στο σπίτι, τα ακουστικά προσφέρουν ήχο υψηλής ποιότητας που βελτιώνει την ακουστική μας εμπειρία.

Πηγή: theverge