Ο Elon Musk κυκλοφόρησε τώρα το X TV, μια εφαρμογή ζωντανής ροής που δημιουργήθηκε για έξυπνες τηλεοράσεις. Η εφαρμογή στοχεύει να είναι μια υβριδική πλατφόρμα που θα σας παρέχει ζωντανό περιεχόμενο και viral βίντεο.

Δείτε επίσης: Samsung: Λανσάρει τηλεοράσεις με υποστήριξη AirPlay για ξενοδοχεία

Αυτή τη στιγμή, η beta έκδοση της εφαρμογής X TV είναι επίσημη και ο Elon Musk έχει δημοσιεύσει σχετικά στον λογαριασμό του στο X. Πρόκειται για μια εφαρμογή ζωντανής ροής και είναι διαθέσιμη μόνο για έξυπνες τηλεοράσεις. Σύμφωνα με το Digital Trends, η εφαρμογή X TV είναι πλέον στο Google Play, στο κατάστημα εφαρμογών της LG και στο Amazon App Store. Αυτό προφανώς σημαίνει ότι η εφαρμογή θα τρέχει σε Amazon Fire TV, LG webOS, Android TV και Google TV.

Ορισμένες από τις πλατφόρμες είχαν πρόσβαση στην εφαρμογή από τα τέλη Ιουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες, όπως για παράδειγμα το Amazon App Store. Από την άλλη πλευρά, το κατάστημα εφαρμογών της LG άρχισε να προσφέρει την εφαρμογή στις 29 Αυγούστου 2024.

Δείτε ακόμα: YouTube Κανάλια: Οι σελίδες τους ανανεώνονται στις τηλεοράσεις

Η εφαρμογή περιγράφεται στο Google Play store ως η αξιόπιστη παγκόσμια ψηφιακή πλατεία της πόλης για όλους στην τηλεόρασή σας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εφαρμογή X TV εγείρει κάποιες ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο, αλλά αυτές δεν έχουν επαληθευτεί ακόμα. Το απόρρητο της εφαρμογής θα πρέπει να είναι παρόμοιο με αυτό του X, αλλά αυτή τη στιγμή, ορισμένοι από τους όρους παροχής υπηρεσιών δεν είναι ακόμη προσβάσιμοι, καθώς οι σύνδεσμοι δεν ανοίγουν. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να προκαλεί ανησυχία ή έκπληξη δεδομένου του γεγονότος ότι μιλάμε για έκδοση beta.

Δείτε επίσης: Το X μηνύει μεγάλους διαφημιστές για φερόμενο μποϊκοτάζ

Η εφαρμογή X TV δεν είναι ανεξάρτητη από το X, επομένως θα πρέπει να έχετε λογαριασμό X για να συνδεθείτε και να παρακολουθήσετε οτιδήποτε. Προς το παρόν, το περιεχόμενο σε αυτή είναι δωρεάν. Υπάρχουν επίσης υποσχέσεις αποκλειστικού περιεχομένου, καθώς και ζωντανές εκδηλώσεις και ειδήσεις. Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει άλλες δυνατότητες, όπως Replay TV, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 72 ώρες περιεχομένου.

Πηγή: phonearena