Η Segway λανσάρει τη νέα σειρά ηλεκτρικών σκούτερ ZT αυτό τον μήνα, ξεκινώντας με το ZT3 Pro.

Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Κίνα νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, την Πέμπτη, ο Segway αποκάλυψε ότι μια αποκλειστική έκδοση για τις ΗΠΑ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της αυτό το φθινόπωρο.

Δείτε επίσης: Gogoro Pulse: Το πολυτελές σκούτερ αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024

Το ZT3 Pro είναι το πρώτο μοντέλο από τη νέα σειρά eKickScooter παντός εδάφους της Segway, σχεδιασμένο με ένα πλήρως ανθεκτικό πλαίσιο. Το ηλεκτρικό σκούτερ διαθέτει τηλεσκοπικό μπροστινό πιρούνι και οπίσθια ανάρτηση, επιτρέποντας την εύκολη πλοήγηση σε ανώμαλο έδαφος. Η αμερικανική έκδοση μπορεί να επιτύχει ταχύτητες έως 24,9 μίλια την ώρα και έχει ικανότητα αναρρίχησης 25 τοις εκατό, χάρη στον κινητήρα χωρίς ψήκτρες 1.600 watt.

Υπάρχουν πολλές αξιόλογες καινοτομίες, όπως η τεχνολογία RideyLong της Segway, που επιτρέπει στο ηλεκτρικό σκούτερ να διανύσει 43,9 μίλια με μία μόνο φόρτιση σε Eco Mode και 18,6 μίλια σε Sport Mode. Επιπλέον, η Segway εισάγει την τεχνολογία Segride, η οποία εξασφαλίζει άνετη και ασφαλή οδήγηση, ακόμη και σε υψηλότερες ταχύτητες.

Το ZT3 Pro διαθέτει πολλές έξυπνες λειτουργίες, όπως το ασύρματο σύστημα Bluetooth AirLock, το αναβαθμισμένο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας, την τεχνολογία Flash Charge και την ενσωμάτωσή του με την υπηρεσία Find My της Apple. Επιπλέον, θα βρείτε μια εξαγώνια οθόνη LCD 3 ιντσών στο τιμόνι, που παρέχει ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο, όπως ταχύτητα, επίπεδο φόρτισης, λειτουργία και άλλα.

Ακολουθεί μια πλήρης λίστα με τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές του Segway ZT3 Pro eKickScooter:

Διαβάστε περισσότερα: Motocompacto: Το νέο ιδιαίτερο e-scooter της Honda

Εμπρός και πίσω ανάρτηση

6” απόσταση από το έδαφος

Ελαστικά AT 11″ tubeless

Διπλά δισκόφρενα

Κινητήρας 1.600W

Βελτιστοποίηση εύρους RideyLong™

Εμβέλεια: 43,9 μίλια (Eco) / 18,6 μίλια (Σπορ)

Μέγιστη Ταχύτητα: 24,9 mph

Μέγιστη γωνία κλίσης: 25%

Οθόνη LCD 3″.

Σύστημα ενίσχυσης σταθερότητας Segride™

TCS (σύστημα ελέγχου πρόσφυσης)

BMS 2.0 (σύστημα διαχείρισης μπαταριών)

Flash Charge (χρόνος φόρτισης 4 ωρών)

AirLock (απαιτείται εφαρμογή)

Apple Find My συμβατό

Σώμα IPX5 / Μπαταρία IPX7

Βάρος: 65,5 λίβρες

Ωφέλιμο φορτίο (Payload): 265 λίβρες

«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που επιτέλους παρουσιάζουμε το ZT3 Pro στον κόσμο», δήλωσε ο Tom Hebert, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Segway, σχετικά με το σκούτερ. «Η εκτενής έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και οι δοκιμές, έχουν εισέλθει σε αυτό το προϊόν, και αυτό είναι προφανές. Πρόκειται για ένα εντελώς νέο σκούτερ, σχεδιασμένο απ’ την αρχή για να προσφέρει μέγιστη διασκέδαση, ευελιξία και απόδοση. Είναι πλούσιο σε τεχνολογία και καινοτομία, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία οδήγησης. Είναι η ιδανική εισαγωγή στη νέα μας σειρά ZT».

Δείτε ακόμη: Bo M e-scooter: Το κομψό ηλεκτρικό σκούτερ μπαίνει στην παραγωγή

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το αμερικάνικο μοντέλο του Segway ZT3 Pro eKickScooter από τις 26 Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προπαραγγελία, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Segway. Τα σκούτερ αναμένεται να αρχίσουν να αποστέλλονται στα τέλη Οκτωβρίου.

Πηγή: bgr