Οι εικονικές συναντήσεις γίνονται όλο και πιο συχνές τα τελευταία χρόνια. Αυτές οι κλήσεις, που συχνά αποτελούνται από φωνή και βίντεο, βοηθούν την επικοινωνία σε μια εποχή που πολλοί οργανισμοί έχουν τόσο δια ζώσης όσο και απομακρυσμένους υπαλλήλους. Εάν ο οργανισμός σας το χρησιμοποιεί, πρέπει ήδη να γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε το Microsoft Teams για συσκέψεις.

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: Μια ενοποιημένη εφαρμογή για προσωπικά, εταιρικά, εκπαιδευτικά accounts

Αυτό που σκοπεύει να κάνει το Microsoft Teams (και υπηρεσίες όπως αυτό) είναι να κάνει δυνατή μια συνάντηση, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε ή τι κάνετε, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι συμμετοχής και μια ποικιλία συσκευών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Ακολουθούν τέσσερις διαφορετικές μέθοδοι για το πώς να συμμετάσχετε σε μια σύσκεψη του Microsoft Teams.

Συμμετοχή με σύνδεσμο

Ένας φίλος ή συνάδελφος μπορεί να σας προσθέσει σε μια σύσκεψη του Teams είτε έχετε λογαριασμό Microsoft είτε όχι. Όταν προσκληθείτε, θα λάβετε ένα email

με έναν σύνδεσμο για την κλήση.

Δείτε ακόμα: Microsoft: Office και Teams θα προσφέρονται ξεχωριστά

Συμμετοχή με ένα αναγνωριστικό σύσκεψης

Εάν δεν θέλετε να συμμετάσχετε στη σύσκεψη στην ίδια συσκευή με αυτήν στην οποία έχετε ανοίξει το email σας, μπορείτε να εισάγετε το αναγνωριστικό της σύσκεψης και τον κωδικό πρόσβασης σε οποιαδήποτε συσκευή θέλετε. Απλώς μεταβείτε στον ιστότοπο του Microsoft Teams και εισαγάγετε το αναγνωριστικό και τον κωδικό σας.

Συμμετοχή μέσω της εφαρμογής Teams

Εάν έχετε εγκαταστήσει το Microsoft Teams στον επιτραπέζιο υπολογιστή ή στο κινητό σας, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να συμμετάσχετε σε μια σύσκεψη.

Πρώτον, όταν ο διοργανωτής σας προσκαλέσει, θα λάβετε μια ειδοποίηση που μπορείτε να αποδεχτείτε για να εισέλθετε στη σύσκεψη. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε μια υπάρχουσα προγραμματισμένη κλήση από την καρτέλα Ημερολόγιο της εφαρμογής Teams.

Δείτε επίσης: Βελτίωση του Copilot στο Microsoft Teams με νέες λειτουργίες ΑΙ

Συμμετοχή μόνο με ήχο

Εάν δεν έχετε αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο ή την κατάλληλη συσκευή για να συμμετάσχετε σε μία βιντεοκλήση, μπορείτε να ακούσετε απλά τον ήχο μιας σύσκεψης Microsoft Teams από το τηλέφωνό σας. Το email πρόσκλησής σας θα έχει την επιλογή κλήσης στη λίστα μαζί με τον αριθμό που πρέπει να καλέσετε. Απλώς καλέστε τον αριθμό και συνδεθείτε, αν και ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις, επομένως επικοινωνήστε με τον πάροχο τηλεφωνίας σας προτού το κάνετε.

Πηγή: digitaltrends