Η Apple ετοιμάζεται να ανακοινώσει τα κορυφαία προϊόντα της για το 2024, ωστόσο σύμφωνα με ένα report, η Apple δεν θα λανσάρει το Apple Watch Ultra 3.

Σε μια ανάρτηση στο X, ο συνήθως αξιόπιστος Mark Gurman από το Bloomberg αναφέρει: «Δεν αναμένω ότι η Apple θα ανακοινώσει το Apple Watch Ultra 3 αύριο. Αντιθέτως, πιστεύω ότι το Ultra 2 θα παραμείνει διαθέσιμο και — τέλος — θα αποκτήσει μια επιλογή μαύρου χρώματος. Επιπλέον, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο καθυστέρησης για το νέο Watch SE.»

Διαβάστε επίσης: Είστε έγκυος; Αγοράστε άμεσα ένα Apple Watch!

Αυτό είναι ενδιαφέρον, καθώς αποτελεί μια ολοκληρωτική στροφή στις προβλέψεις του Gurman μόλις μια εβδομάδα πριν. Αυτό σημαίνει, είτε ότι οι πηγές του εντός της εταιρείας δεν είναι τόσο αξιόπιστες όσο παλαιότερα, είτε ότι ξαφνικά ήρθαν στο φως διαφορετικές πληροφορίες.

Μόλις πριν από μια εβδομάδα, ανακοίνωσε: «Για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, η εταιρεία προγραμματίζει να ανανεώσει όλα τα μοντέλα Apple Watch ταυτόχρονα. Θα κυκλοφορήσει ένα νέο, οικονομικό Apple Watch SE, ένα μεσαίου επιπέδου μοντέλο Series 10 και το Ultra 3.»

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει Ultra 3, αλλά μάλλον αναμένεται ένα νέο χρωματολόγιο για το Ultra 2, σύμφωνα με τον Gurman. Μια αλλαγή χρώματος παραμένει μια σημαντική αναβάθμιση

—θα θέλαμε πολύ να δούμε ένα μαύρο Apple Watch Ultra 2.

Το Ultra είναι, όπως υποδηλώνει το όνομά του, το κορυφαίο ρολόι της σειράς. Αν δεν υπάρχει το Ultra 3, τότε ξαφνικά βρισκόμαστε στη διφορούμενη κατάσταση του Apple Watch Series 10, το οποίο αναμένεται ακόμη να κυκλοφορήσει με έναν πιο ισχυρό και σύγχρονο επεξεργαστή από το Ultra.

Ίσως είναι πιο πιθανό να δούμε ένα Ultra 3 με ελάχιστες αναβαθμίσεις, εκτός από μια αλλαγή χρώματος και την ενημέρωση του επεξεργαστή ώστε να ταιριάζει με τη σειρά 10.

Δείτε περισσότερα: Το Apple Watch Series 10 θα έχει λειτουργία “ανίχνευσης υπνικής άπνοιας”

Ο Gurman διαθέτει σημαντικές επαφές και εξαιρετικές γνώσεις, επομένως είναι πιθανό να έχει δίκιο. Ωστόσο, η κατάσταση παραμένει περίεργη.

Όλα πρόκειται να αποκαλυφθούν σύντομα.

Πηγή: forbes